Εκτυπώστε τη σελίδα
11-03-2019 18:19

Αγγελική Αντωνιάδη: «Απαντήσαμε σε όσους μας αμφισβήτησαν»

Στο « μέταλλο» που έβγαλαν οι παίκτριες της στα κρίσιμα σημεία του νοκ άουτ αγώνα με τα Μελίσσια αλλά και σε όσους αμφισβήτησαν την αξία της ομάδας του Αιγάλεω για την Τρίτη θέση στο final-4 της ΕΣΠΕΔΑ, αφιέρωσε την μεγάλη εκτός έδρας πρόκριση του Σίτι, η Αγγελική Αντωνιάδη.

Οι «μεγάλες-μικρές» της ομάδας των δυτικών προαστίων πήραν το εισιτήριο για ένα ακόμη πανελλήνιο τουρνουά (μαζί με ΠΑΟΚ, Ελπίδα, Μαρκόπουλο) και η έμπειρη κόουτς που συμπληρώνει 10 χρόνια στον πάγκο των «μπλε», δήλωσε στο Volleynews.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να είμαστε στο F4 μέσα απο πολλές δυσκολίες. Η πρόκριση αυτή είναι μια απάντηση σε όλους. Όταν τερματίσαμε στην τρίτη θέση στο F4 ΕΣΠΕΔΑ ,πολλοί ήταν εκείνοι που μας αμφισβήτησαν. Όμως αυτοί που γνωρίζουν το « μέταλλο» του Αιγάλεω ,ήξεραν οτι ακόμη δεν είχαμε πει την τελευταία μας κουβέντα. Το Αιγάλεω για άλλη μια χρονιά απέδειξε οτι αντέχει στα δύσκολα. Τα κορίτσια μου συνέχισαν την παράδοση και έδωσαν την ψυχή τους μέσα στα Μελίσσια.

Σε μια έδρα πολύ δύσκολη που όμως και από εκεί βγήκαν νικήτριες. Στα παιδιά αυτά αξίζουν τα καλύτερα. Δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Έσφιξαν τα δόντια στους μυϊκούς πόνους που είχαν λόγω κούρασης και έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα.Μην ξεχνάμε οι 10 αθλήτριες από τις 14 είναι κορασίδες και η πρόκριση αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο κύριο Παντελή Βλάχο που μου εμπιστεύτηκε για άλλη μια χρονιά τα αναπτυξιακά τμήματα ,την βοηθά μου Έφη Ιωάννου για την αμέριστη βοήθεια της, την έφορο Τασούλα Βλαχου που είναι δίπλα μας ακούραστη και πάντα με το χαμόγελο, τις μεγάλες πρωταγωνίστριες τις αθλήτριες μας μια προς μια, που μας έκαναν όλους υπερήφανους. και τέλος τους γονείς αυτών των υπέροχων παιδιών που εμπιστεύτηκαν την μεγάλη οικογένεια του Αιγάλεω.

Αναμένουμε την κλήρωση και ανυπομονούμε να απολαύσουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Γνωρίζουμε οτι οι αντίπαλοι μας είναι αξιόλογοι και χαιρόμαστε πολύ που θα ζήσουμε αυτή την εμπειρία.»

ΦΩΤΟ: Δημητρης Αντωνάκης

 

Σχετικά άρθρα

  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Άλμα τέταρτης θέσης για τον Φοίβο Μελισσίων
    Εκτός από τη νίκη του ΠΑΚ κόντρα στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου με 3-1 από την 20η αγωνιστική της Β εθνικής, ξεχωρίζει η εμφατική νίκη στο ντέρμπι του Φοίβου Μελισσίων με 3-0, μέσα στο Μαρούσι, η οποία τον έφερε στην τετράδα, ένα βαθμό παραπάνω από την ομάδα του Μπραχαμίου που την κρατούσε σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.
  • Κύπελλο γυναικών: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός και Άρης - Α.Ο. Θήρας οι ημιτελικοί του Final-4
    Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. και Α.Σ. Άρης - Α.Ο. Θήρας είναι οι δύο ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-5 Απριλίου σε πόλη που θα ανακοινώσει η ΕΟΠΕ. Ο καθορισμός της σειράς των αγώνων και οι ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση της Ομοσπονδίας με την Ε.Ρ.Τ..
  • Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.: Το Μαρκόπουλο την κούπα, o Απόλλωνας Αγ. Δημητρίου την MVP
    Το Μαρκόπουλο επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί καθώς στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών, στο κλειστό της Κυψέλης, επικράτησε 3-0 (17-25, 19-25, 9-25) του φιλότιμου Απόλλωνα Αγ.Δημητρίου και κατέκτησε το πέμπτο σερί τρόπαιο (‘16, ’17, ‘18, ‘19, ’20) στο θεσμό και έκτο συνολικά σε επτά χρόνια. ΜVP του τελικού από τις σπάνιες φορές, αναδείχτηκε απο τον ηττημένο Απόλλωνα, η εξαιρετική Μαντώ Ζαρκάδα.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.