1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2019 18:40

Μαρκέλα Λαναρά: «Είδωλά μου η Λαμπρούση και η Γιώτα» (vid)

Η καλύτερη κεντρική στο φάιναλ-4 της ΕΣΠΕΔΑ αναδείχθηκε η Μαρκέλα Λαναρά του Ολυμπιακού.

Η νεαρή αθλήτρια, η οποία έχει δίδυμο αδερφό τον Ραφαήλ που παίζει μπάσκετ στον Προμηθέα Πατρών και θαυμάζει τις κεντρικές της γυναικείας ομάδας Τζίνα Λαμπρούση και Κατερίνα Γιώτα, μίλησε στο volleynews.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας της, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ακολουθεί.

«Μου άρεσε πολύ η διοργάνωση. Όλες στην ομάδα είμαστε αγαπημένες μεταξύ μας και το χαρήκαμε. Όλες οι ομάδες ήταν καλές. Ήλπιζα να πάρω τη διάκριση της καλύτερης κεντρικής και χαίρομαι που τα κατάφερα και ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε. Πάντα στοχεύουμε ψηλά ως ομάδα και το ίδιο θα κάνουμε στο Πανελλήνιο».

Ποιες αθλήτριες θαυμάζει: «Θαυμάζω την Κατερίνα Γιώτα και την Τζίνα Λαμπρούση της γυναικείας ομάδας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία, είναικαι οι δύο είναι είδωλά μου».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Στους γονείς μου που με έχουν στηρίξει παρά πολύ, ειδικά φέτος που δίνω Πανελλήνιες. Φυσικά στον προπονητή μου γιατί και αυτός είναι σαν πατέρας μου, καθώς και στις συμπαίκτριές μου».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ