Εκτυπώστε τη σελίδα
27-02-2019 09:39

Στο παλάτι της πρωταθλήτριας Κόσμου ο Α.Ο.Ορεστιάδας

Μία μοναδική εμπειρία είχαν τα παιδιά των ομάδων βόλεϊ του Α.Ο.Ορεστιάδας στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων καθώς ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη και φιλοξενήθηκαν από την πρωταθλήτρια κόσμου Βακιφμπανκ στο παλάτι του βόλεϊ «Μπουρχάν Φελέκ».

Οι Τούρκοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στα παιδιά, τους διέθεσαν την κεντρική σάλα και έπαιξαν για χάρη τους τον Ζορμπά στο ντέρμπι με την Εζατζίμπασι. Τα υπόλοιπα τα εξιστορεί η ανακοίνωση του Α.Ο.Ορεστιάδας:

 

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησαν οι παγκορασίδες και οι κορασίδες της ομάδας μας, καθώς πραγματοποίησαν τριήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν, να προπονηθούν και να παίξουν με την πρωταθλήτρια κόσμου Vakifbank!

Για να τα πάρουμε απο την αρχή, οι προπονητές των ακαδημιών, Στέλιος Κεμανετζής και Ανδρέας Κιουτσούκης, γνωρίστηκαν με τον προπονητή της Vakifbank, Giovanni Guidetti, στην εκδρομή που είχε πραγματοποιήσει ο Α.Ο.Ο. στη Βουλγαρία.

Εκεί, ο πολυνίκης προπονητής προσκάλεσε την ομάδα μας στην Πόλη, για να δουν τα κορίτσια την πρωταθλήτρια κόσμου στην έδρα της.

Έτσι, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ομάδα φόρτωσε βαλίτσες και ξεκίνησε αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, συνοδευόμενη και από τον αντιπρόεδρο, κ.Δημήτρη Τσομπανίδη.

Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το τετραώροφο (!) γήπεδο της Vakifbank, να προπονηθούν με τις ακαδημίες της, κάτω από τις οδηγίες προπονητών παγκοσμιας κλάσης και να παίξουν φιλικό στην κυρίως σάλα του γηπέδου!

Φυσικά, παρακολούθησαν και τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Vakifbank και της Eczacibasi, το οποίο για την ιστορία έληξε 3-0 υπερ της πρωταθλήτριας κόσμου.

Μάλιστα, η κάμερα έπιασε πολλές φορές τις πράσινες στην κερκίδα ενώ και ο dj αποχαιρέτησε την ομάδα βάζοντας συρτάκι στα μεγάφωνα!

Αξιζει να σημειωθεί, οτι η φιλοξενία των Τούρκων ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα και πέρα από τις εμπειρίες ζωής που αποκόμισαν οι νεαρές αθλήτριες, τίθενται οι βάσεις για μια φιλία μεταξύ συλλόγων ευρωπαικής και παγκόσμιας εμβέλειας.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ καθώς ανάλογες δράσεις προγραμματίζονται για το μέλλον!!