1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2019 20:18

Δρίκος: Οι λόγοι που παραιτήθηκα από την ΑΕΚ πριν το ματς από τον Ηρακλή

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Σωτήρη Δρίκου από την ομάδα μετά από σύντομη συνεργασία ενάμιση μήνα και ο έμπειρος τεχνικός με αποκλειστικές δηλώσεις στο volleynews.gr έδωσε την δική του διάσταση για το διαζύγιο.

Οπως είπε ο Δρίκος από το πρωί του Σαββάτου είχε στείλει επιστολή παραίτησης στην διοίκηση της «Ενωσης» και τόνισε πως λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα δεν θέλει να φορτίσει περισσότερο την κατάσταση αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα χρεωθεί και τα προβλήματα που έχουν οδηγήσει το τμήμα σε αδιέξοδο.

«Από το πρωί του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου και νωρίτερα από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη έστειλα στην διοίκηση επιστολή που αναλύω τους λόγους της παραίτησης μου. Εν συντομία και για να υπάρχει ενημέρωση του φίλαθλου κοινού: Στην επιστολή μου περιγράφω τις αδυναμίες στην υλικοτεχνική υποδομή, στα θέματα λειτουργίας, για τις εργασιακές σχέσεις και τις συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν. Αφηνα επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας μας εφόσον η διοίκηση ήταν σε θέση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον εφικτό», δήλωσε στο volleynews.gr ο Σωτήρης Δρίκος ενώ επιβεβαίωσε πως μέχρι την Τετάρτη έχει δοθεί ρεπό από την διοίκηση στους αθλητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ