1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2019 16:09

Ο Φοίβος Μελισσίων νικητής στο φάιναλ-4 κορασίδων εκτός συναγωνισμού

Ο Φοίβος Μελισσίων κατέκτησε στο Πρωτάθλημα Κορασίδων εκτός Συναγωνισμού 3, νικώντας την ΑΕΚ 3-0 στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Διόνυσου.
Διαιτητές: Βαρατάσης Φραγκίσκος, Νικάκης Βασίλης, Ζαρουχλιώτη Πωλίνα.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-23, 25-20)

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Μπακράτσα Μαρία): Αδρακτά Άρτεμις, Καράμπελα Αναστασία, Κατσούλη Δανάη, Κομίνη Σπυριδούλα, Κουβαρά Αικατερίνη, Κυριάκου Φιλαρέτη, Μάστορα Αικατερίνη, Μήλιου Χαιδίτσα, Μπάρδη Σόφια, Μπέτκα Μαργαρίτα, Μπίσμπα Ραφαέλα, Νταλ Άννα, Σκορδή Χριστίνα ,Τσίγκα Φρατζέσκα.

ΑΕΚ (Μπεκιάρη Μαρίζα): Βασιλειάδη Βασιλεία, Βαρδάλα Νικολέτα, Ασπιώτη Στέλλα, Φιλίππου Κωνσταντίνα, Σπαντιδάκη Ελευθερία, Αναούνη Ανδριάνα, Μιτάι Εμανουέλλα, Χατζηγιακουμίδη Κατερίνα, Τζαχίλη Σάρα, Ανδρεαδάκη Μαρία, Καλλίρη Κωνσταντίνα, Νάνου Ναταλία, Φραγκιαδάκη Χριστίνα, Παπά Ρεγκίσα.

Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, οι Νέοι Βύρωνος επικράτησαν με 3-0 σετ του διοργανωτή ΑΟ Διονύσου.

Διαιτητές: Νικάκης Βασίλης, Βαρατάσης Φραγκίσκος, Ζαρουχλιώτη Πωλίνα.

Τα σετ 3-0 (25-6, 25-12, 25-14)

ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Παπαδούρης Μάριος): Διονυσία Ποθυτού, Στυλιανή Παπαδημητρίου, Μαγδαληνή Μπαμιατζή, Νικολέτα Αθανασούλα, Αθηνά Αναστασίου, Μιχαέλλα Βασσή, Χριστίνα Δήμα, Μαρία Δημητρούλη, Χριστίνα Κοσσυβάκη, Μελίνα Κουτσοδημητροπούλου, Μαρία Νακοπούλου, Ευτυχία Ντινοπούλου, Βανέσσα Πεμαΐ, Ξένη Σκόκου, Ζαχαρούλα Σταμάτη, Θεοδώρα Χαρίτου, Μαριάννα Χολέβα, Άννα Φαρμακίδη.

ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (Γιακουμάτος Νικόλαος): Καραπέτσα Αθηνά, Σαφαρή Έλλη, Γάκη Βασιλική, Βενιέρη Ναταλία, Κουτσιμπέλα Κωνσταντίνα, Λύβα Ιφιγένεια, Γεωργιάδου Μυρτώ, Ξηροπαΐδη Άννα, Κατσουρίνη Αγγελική, Σκαρτάδου Έλενα, Τριανταφύλλου Ηλιάνα, Παπαγεωργάκη Εύα, Καραπέτσα Δάφνη, Αμανατίδη Κατερίνα, Αβούρη Χρύσα, Ζιζά Νίνα, Αλεξανδρή Στέλλα, Χριστοδολούλη Μαρκέλλα, Δημητρακοπούλου Δέσποινα

Σχετικά άρθρα

  • Περιστέρι, Ηρακλής Κηφισιάς, ΓΕΗ και Απολλώνιος πήραν κεφάλι για τα ημιτελικά

    Ο ΑΣ Περιστέρι και ο Ηρακλής Κηφισιάς ξεκίνησαν με νίκες την πρώτη ημέρα στον Γ΄όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που γίνεται στην Κερατέα, ενώ στον Δ΄όμιλο οι αναμετρήσεις είναι πολύ αμφίρροπες καθώς ο Απολλώνιος νίκησε 3-2 σετ τον Φοίβο. Στο τάι μπρέικ κρίθηκε και η νίκη της ΓΕ Ηρακλείου επί της Αναγέννησης Σάμου. Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί στους ημιτελικούς. Τα αποτελέσματα, οι συνθέσεις και το πρόγραμμα:

  • ΠΑΟΚ, Άρης, Ελπίδα και ΕΑ Λάρισας έκαναν το πρώτο βήμα
    Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης από τον Α΄όμιλο που γίνεται στη Μίκρα και η Ελπίδα Αμπελοκήπων με την ΕΑ Λάρισας από τον Β΄όμιλο που γίνεται στην Καλαμαριά είναι οι ομάδες που έχουν αποκτήσει πλεονέκτημα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων. Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στα ημιτελικά. Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
  • Το πλήρες πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Κορασίδων
    Στο κλειστό της Μίκρας θα διεξαχθεί ο Α' όμιλος της Προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Κορασίδων και στους Αμπελόκηπους ο Β' όμιλος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ομίλων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Νίκες για Αιγάλεω, Ηρακλή Κηφισιάς και απονομή των Μακεδόνων παρουσία Κοντονή (photos)
    Ολοκληρώθηκε το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που φιλοξενήθηκε στην Ζάκυνθο με τους Μακεδόνες Αξιού να κατακτούν και τυπικά τον τίτλο (η ομάδα των Κυμίνων είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια από χθες).
  • H κούπα στους Μακεδόνες
    Η δεύτερη νίκη ήταν αυτή που έδωσε το πρωτάθλημα Ελλάδος στις κορασίδες των Μακεδόνων Αξιού. Η ομάδα από τα Κύμινα επικράτησε με 3-1 του Ασκληπιού και κατέκτησε τον τίτλο στο Final 4 που διεξάγεται στη Ζάκυνθο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ