1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2019 13:54

Πρωταθλήτρια νεανίδων η ΓΕΗ μετά από 28 χρόνια!

Μετά από 28 χρόνια η Γ.Ε.Ηρακλείου κατάφερε να αναδειχτεί πρωταθλήτρια νεανίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕ Κρήτης.

Η ΓΕΗ νίκησε στον τελικό τον ΣΦΠ Χανίων με 3-0 σετ και πήρε τον τίτλο αήττητη δημιουργώντας ιστορικό ρεκόρ με μόλις δύο χαμένα σετ σε όλο το πρωτάθλημα. Η επιτυχία πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φίλους της ΓΕΗ και δόθηκε η υπόσχεση για ανάλογες επιτυχίες σε κορασίδες και γυναίκες. Ο τελευταίος τίτλος στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΣΠΕΚ είχε κατακτηθεί το 1991.

Διαιτητές: Κανδυλιωράκης, Συκάς. Γραμματεία: Κοκκινάκης.

Τα σετ: 3-0 (25-07, 25-22, 25-18)

ΓΕΗ (Μενδρινός): Αντωνακάκη, Περδικάκη, Αγγελή, Χρηστάκη, Γκαγκιόζη, Αποστολίδου, Σεγρεδάκη, Τρουλινάκη, Φετφατζή, Μαυράκη, Μελιδώνη, Κατσαμποσάκη, Πολυμήλη, Παπαδάκη.

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουρμπάκης): Γκουρντούς, Εξάρχου Αθ., Εξάρχου Αικ., Ζερβού, Κασαπάκη, Κοζωνάκη, Κουρνιδάκη, Λιόδη, Μαρινάκη, Νεντή, Μπουρμπάκη, Πάτκρου, Σπάχο, Τσουκαλά.

 

Γιώργος Μενδρινός: «Ιστορική επιτυχία»

Ο προπονητής της ΓΕΗ δήλωσε στο volleynews.gr: «Η ΓΕ Ηρακλείου για πρώτη φορά στην ιστορία της στέφθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Η ομάδα μας αποτελείται από αθλήτριες των υποδομών του συλλόγου που είναι γεννημένες τα έτη 2002-2003-2004 και μάλιστα κατόρθωσε να πάρει τον τίτλο αήττητη και με συντελεστή σετ 30-2. Είναι μια τεράστια επιτυχία η οποία βασίστηκε στην συστηματική προσπάθεια του προπονητικού team και των αθλητριών μας. Δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για την συνέχεια και δικαιώνει το όραμα μας για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω γι' αυτήν την επιτυχία μας, πρώτα όλες τις αθλήτριες μας που συνειδητά προσπαθούν καθημερινά για την επίτευξη των στόχων μας, τον συνεργάτη μου Νίκο Προύφα ο οποίος έχει κάνει εκπληκτική δουλειά σε όλες αυτές τις αθλήτριες και μάλιστα δύο εξ αυτών της έστεψε και πρωταθλήτριες Ελλάδος στο beach volley στο πρωτάθλημα Κ17 την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ευχαριστώ την διοίκηση του συλλόγου της ΓΕΗ για το ότι με εμπιστεύθηκε ως προπονητή να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας υγεία και συνέχεια και συνέπεια στα πρωταθλήματα των κορασίδων και Γυναικών τα οποία βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ