Εκτυπώστε τη σελίδα
31-01-2019 23:36

Υποσχέσεις για την στήριξη και ανάπτυξη του Γ.Σ.Κερατέας

Μήνυμα στήριξης στην διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας έστειλε η τοπική κοινωνία Κερετέας Λαυρεωτικής στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου που έγινε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά και μάλιστα βγήκαν σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον του Γ.Σ.

 

Περισσότερα από 200 άτομα έδωσαν δυναμική παρουσία με τον πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Ρέρρα να κάνει σύντομη αναφορά στις επιτυχίες αλλά και στους μεγάλους στόχους που υπάρχουν στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Γ.Σ.Κερατέας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου ενώ ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς ανακοίνωσε την κατασκευή ανοικτού κολυμβητήριου στην περιοχή της Κερατέας.

Ο πρώην Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής και η υποψήφια δήμαρχος και νομικός Αρετούσα Μακρή η οποία μάλιστα υπήρξε και πρωταθλήτρια στις μεγάλες αποστάσεις με την φανέλα του Πανιωνίου Γ.Σ. υποσχέθηκαν να συνεχίσουν τη μεγάλη και ενεργή στήριξη τους στον σύλλογο και ευχήθηκαν επιτυχίες στις ομάδες, στους αθλητές και στις αθλήτριες του Γ.Σ.Κερατέας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του οι χορηγοί του συλλόγου Γιάννης Μποζοβίτη, Μιχάλης Κλοκούζας και Αντώνης Αντωνίου αλλά και εκπρόσωποι υποστηρικτών και φορέων της περιοχής.