1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2019 11:58

Πρωταθλήτριες Κυκλάδων οι νεάνιδες του Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού νεανίδων για το πρωτάθλημα Κυκλάδων καθώς επιβλήθηκε της ΑΣΕ Νεωρίου με 3-0 σετ.

Οι μικρές του κ. Χαρανιάδη μετά από 2 χρόνια επέστρεψαν τον τίτλο στη Νάξο με μία εξαιρετική εμφάνιση στο κλειστό γήπεδο της Πάρου και παρέλαβαν και πάλι τα σκήπτρα από την ΑΣΕ Νεωρίου.

Σε έναν αγώνα -διαφήμιση του Κυκλαδίτικου βόλεϊ η τυπικά γηπεδούχος ΑΣΕ Νεωρίου και ο Πανναξιακός ΑΟΝ επιβεβαίωσαν ότι άξια είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στις Κυκλάδες παίζοντας όμορφο βόλεϊ στο ουδέτερο γήπεδο της Πάρου.

Την κατάκτηση του τίτλου πανηγύρισαν έξαλα οι μικρές αθλήτριες μπροστά σε αρκετό κόσμο στο κλειστό της Πάρου, έχοντας στις εξέδρες περίπου 30 φίλους της ομάδας που χειροκρότησαν έντονα και τις δύο ομάδες.

Τα σετ: 20-25, 19-25, 18-25

ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ: Παχη, Κοκμοτού, Τζέκα, Στεφάνου, Λυγνού, Γαδ, Συνοδινού, Ρουτσι, Πιτσικάλη, Ρούσσου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ: Καραβοκύρη, Σταυροπούλου, Λιανού, Γρυλάκη, Κουφοπούλου, Σουσούνη, Ανανγώστου, Κατερίνη, Κατσάνη, Βόμβα, Ξενάκη, Κυριακού, Φρατζέσκου, Σφακιανάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ