1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2018 10:37

Επιτυχημένο το 26ο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Πολυκράτη Σάμου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 26ο  Χρσιστουγεννιάτικο  τουρνουά Μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΑΟ Πολυκράτης Σάμου με την συμμετοχή 45 παιδιών από τις ακαδημίες της ομάδας. Μάλιστα ο σύλλογος εξέδωσε δελτίο Τύπου που αναφέρει:

«Για μία ακόμα φορά με επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 26ο του τουρνουά Μινι Βολεϊ το περασμένο Σάββατο στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου .

Το τουρνουά αυτό είχε Χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα και έτσι οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν και χάρηκαν παίζοντας με τις ομάδες τους !Συμμετείχαν συνολικά 45 παιδιά ( 36 κορίτσια και 9 αγόρια ) όλα από τις ακαδημίες της ομάδας μας, γεννημένα από την 1-1-2006 έως 31-12-2010 !

Ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές – γραμματείς αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές της ομάδας μας, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή !

Παράλληλα οργανώθηκε μικρός μπουφές με χυμούς, γλυκά και σάντουιτς που έφτιαξαν οι γονείς για τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα !Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και με τις ευχές για Καλές Γιορτές»

Σχετικά άρθρα

  • Ανατροπή κυπέλλου για τον Πολυκράτη Σάμου
    Το κύπελλο μέσα από τα χέρια της Αναγέννησης άρπαξε ο Πολυκράτης Σάμου, ο οποίος επικράτησε στον τελικό με 3-2, μετά από μεγάλη ανατροπή. Συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Νικολαϊδη, πηρε προβάδισμα με 2-0, η Αναγέννηση με αντεπίθεση διαρκείας, ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε τον αγώνα στο πέμπτο σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ