1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2018 11:01

Μεγάλο τουρνουά μίνι βόλεϊ στις 22/12 με διοργανωτή το Peristeri Volley

Ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά μίνι βόλεϊ που έχουν γίνει στην χώρα μας, με την ονομασία «Love Volley»  διοργανώνει στις 22 Δεκεμβρίου, το Peristeri Volley στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου το οποίο έχει έκταση 4500 τμ και καλεί όλα τα αθλητικά σωματεία της Αττικής μέχρι 18/12 να δηλώσουν συμμετοχή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος του Περιστερίου και το υπογράφει ο Λεωνίδας Καραϊσκος αναφέρει για την σημαντική αυτή εκδήλωση καθώς και τους όρους συμμετοχής των ομάδων, τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά καλούμε, αθλητικά σωματεία από ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ αλλά και την επαρχία  να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγάλη γιορτή Love Volley που διοργανώνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Αναλυτικά

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί η 1η Love Volley στον μοναδικό χώρο του εκθεσιακού κέντρου Περιστερίου (πάνω στο σταθμό μετρό Ανθούπολη με πάρκινγκ εκατοντάδων θέσεων). Στις  κλειστές θερμαινόμενες αίθουσες  της εγκατάστασης συνολικού εμβαδού 4500 τμ θα αναπτυχθούν δεκάδες γήπεδα μίνι βόλεϊ που θα φιλοξενήσουν τα εκατοντάδες παιδιά που θα λάβουν μέρος.

Η πρωτοτυπία των εκδηλώσεων εκτός της ανάπτυξης τεράστιου αγωνιστικού χώρου  και όσων οργανωτικών καινοτομιών συμβούν, έχουν να κάνουν και με το ίδιο το παιχνίδι. Στο επίπεδο του μίνι βόλεϊ κάθε ομάδα θα αποτελείται από 2 αθλητές ή αθλήτριες + 2 αναπληρωματικούς (σύνολο 4) Σκοπός είναι τα παιδιά να παίξουν ένα παιχνίδι απλούστερο και με περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε κάθε φάση

Σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα με το μίνι βόλεϊ θα οργανωθούν αγώνες 4Χ4 για παιδιά γυμνασίου (παγκορασίδες, παμπαίδες) Δηλώστε συμμετοχή με αριθμό ομάδων και γι αυτά τα ηλικιακά γκρουπ! Επίσης, θα υπάρχουν ελεύθεροι φιλέδες για αυτοσχέδιους αγώνες οικογενειών. Απλά ενθαρρύνετε τις οικογένειες να δοκιμάσουνΣε όλα αυτά συμπληρώστε πολλές  ευχάριστες εκπλήξεις που θα συνοδέψουν τις οικογένειες και βέβαια τα παιδιά  που θα έρθουν στην εγκατάστασηΕπίσης, για τη διευκόλυνση γονέων και συνοδών θα λειτουργήσει κυλικείο με καθίσματα που θα διευκολύνουν τη παράταση φιλοξενίας στο χώρο. Για τις δηλώσεις συμμετοχής στο μίνι βόλεϊ υπάρχουν 2 κατηγορίες δεξιοτήτων:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ’ κατηγορία: Κορίτσια 2007 και 2008 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 2Χ2) Κάθε ομάδα αποτελείται από 4 παιδιά (2 παίζουν+ δυο ως αλλαγές)Β’ κατηγορία: Κορίτσια 2009, 2010 και 2011 (Πιάνω και πετώ, δυο παίζουν+ δυο αλλαγές)Σε περίπτωση που υπάρχουν κορίτσια ηλικιακά της Β’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή

.Επίσης, αν συμβαίνει κορίτσια ηλικιακά της Α’ κατηγορίας να μπορούν να αγωνιστούν στη Β’ κατηγορία, μπορούν να δηλωθούν στη Β’ κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την Οργανωτική επιτροπή.

ΑΓΟΡΙΑ

Α’κατηγορία: Αγόρια 2006, 2007 και 2008 (Κανονικό παιχνίδι μίνι βόλει 2Χ2. Δυο παίζουν+ δυο αλλαγές) Β’ κατηγορία: Αγόρια 2009, 2010 και 2011 (Πιάνω και πετώ, δύο παίζουν+ δυο αλλαγές)Σε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια ηλικιακά της Β’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α’ κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.Σ

ε περίπτωση που υπάρχουν αγόρια της Β’ κατηγορίας που μπορούν να αγωνιστούν στην Α’ Kατηγορία είναι δυνατόν να δηλωθούν στην Α κατηγορία με τη σχετική επισήμανση προς την οργανωτική επιτροπή.

ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διοργάνωση Peristeri VolleyΥπό την αιγίδα ΕΣΠΕΔΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η Love Volley θα λειτουργήσει μεταξύ των ωρών 11.00-14.00. Σε περίπτωση που οι προβλέψεις πολλών συμμετοχών επαληθευτούν θα οριστεί και δεύτερο session μεταξύ των ωρών 14.00-17.00. Για όλα αυτά θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση από τους διοργανωτές!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα λαμβάνονται  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Τρίτη 18 Δεκεμβρίου ώρα 12.00 στο mail της διοργάνωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Για κάθε διευκρίνιση επί των παραπάνω χρησιμοποιήστε είτε το mail της

διοργάνωσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  είτετο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Λεωνίδας Καραϊσκος, αντιπρόεδρος  Peristeri Volley)»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ