1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2018 03:30

Ζιντζόβας, Δαλέκος: «Άνοδος και ανάπτυξη των ακαδημιών οι μεγάλοι στόχο του Γ.Σ.Κερατέας» (video)

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Κερατέας Μιχάλης Δαλέκος και ο προπονητής του Γ.Σ.Κερατέας Χρήστος Ζιντζόβας μετά τη νίκη με 3-2 σετ επί της Ενωσης Γαλατσίου μίλησαν στο volleynews.gr για την προσπάθεια που κάνουν στην ανδρική ομάδα, για το στόχο της ανόδου αλλά και την δουλειά που γίνεται στην ακαδημία με την προσέλκυση νέων παιδιών στο ανδρικό βόλεϊ.


Ο  προπονητής του Γ.Σ.Κερατέας Χρήστος Ζιντζόβας μίλησε αρχικά για τη νίκη επί της Ενωσης Γαλατσίου: «Είχαμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Ηταν μία φοβερή βραδιά. Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Γαλατσίου για το ήθος και την ποιότητα, έγινε ωραίος αγώνας. Συγχαρητήρια και στους αθλητές μου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είχαμε προετοιμαστεί και αυτό φάνηκε στο τάι μπρέικ όπου ήμασταν πιο αποφασιστικοί».

Για το στόχο του Γ.Σ.Κερατέας: «Ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος. Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θα θέλαμε αλλά έχουμε βρει τους ρυθμους μας και από αγώνα σε αγώνα βελτιωνόμαστε. Οι δυνατές ομάδες είναι ξεκάθαρα η Πολιτεία, οι Ιωνες και ο Παπάγου, αλλά όλο το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο».

Ο αρχηγός Μιχάλης Δαλέκος που αγωνίζεται 30 χρόνια στα γήπεδα του βόλεϊ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Γ.Σ.Κερατέας είπε: «Ξεκινήσαμε νωθρά αλλά η ομάδα σιγά, σιγά βελτιώνεται. Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα τις καλύτερες ομάδες όλοι θέλουν να τις κερδίσουν. Δε μπορούμε να πούμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο και με τα αποτελέσματα. Το εφετινό πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο αλλά το επίπεδο είναι πιο χαμηλό από τα προηγούμενα χρόνια. Τα χρόνια περνάνε αλλά το θέμα είναι εάν το έχεις μέσα σου και το θέλεις. Αν το έχεις δεν σταματάς ποτέ. Ηρθαμε στην Κερατέα για να πάρουμε την άνοδο. Εχουμε όρεξη, δουλεύουμε πολύ, το θέλουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Ο Χρήστος Ζιντζόβας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες του Γ.Σ.Κερατέας: «Η περιοχή της Κερατέας έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία στο βόλεϊ. Αγαπάει πολύ το βόλεϊ. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε το ανδρικό τμήμα. Εχουμε δώσει βάρος και στις ακαδημίες κάτι που δεν γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια. Από τον επόμενο αγώνα θα έχουμε και τα παιδιά των ακαδημιών στον πάγκο και στο γήπεδο συνολικά ως επιβράβευση για την προσπάθεια που κάνουν».

Ο Μιχάλης Δαλέκος έστειλε το μήνυμα του στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ ή βρίσκονται στις ακαδημίες: «Στα νέα παιδιά έχω να πω να έχουν όρεξη, σεβασμό και να αγαπούν αυτό που κάνουν. Δε μας πτοούν οι τραυματισμοί, δεν μας πτοεί τίποτα. Πρέπει να είμαστε παράδειγμα για τα παιδιά, να έχουμε ωραίο τρόπο, να μην τα μαλώνουμε, να τα αγκαλιάσουμε και να τα φέρουμε κοντά στο άθλημα. Από την πλευρά τους όμως θα χρειαστεί πολύ δουλειά. Από εδώ και πέρα αρχίζουν πιο μεγάλα ντέρμπι. Ερχεται το ματς με τον Παπάγου που περιμένουμε να είναι δύσκολος και κρίσιμος αγώνας».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ