Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2018 03:03

Μιχαλόπουλος, Σαραντόπουλος: «Η Ενωση Γαλατσίου παλεύει για το ανδρικό βόλεϊ» (video)

Ο προπονητής της Ενωσης Γαλατσίου Πάνος Μιχαλόπουλος και ένας από τους πιο έμπειρους αθλητές της της ομάδας, ο Χάρης Σαραντόπουλος μετά τον αμφίρροπο αγώνα με τουν Γ.Σ.Κερατέας

 όπου οι γηπεδούχοι νίκησε με 3-2 σετ για το πρωάθλημα ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ μίλησαν στο volleynews.gr για την πορεία της ομάδας στο εφετινό πρωτάθλημα, το στόχο της σεζό, αλλά κυρίως για την δουλειά που γίνεται στο σύλλογο στις ακαδημίες του βόλεϊ όπου υπάρχουν 150 παιδιά:

Χάρης Σαραντόπουλος (αθλητής Ενωσης Γαλατσίου): «Ο εφετινός στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και γιατί όχι και η είσοδος μέσα στην πρώτη 4αδα που θα παιχτεί η άνοδος. Εχουμε νεανική ομάδα. Εχουμε ενθουσιασμό και δυναμική αλλά στερούμαστε εμπειρίας. Αυτό φάνηκε στο 4ο σετ όπου προηγηθήκαμε 23-19 αλλά η διαχείριση της μπάλας και η εμπειρία του αντιπάλου έπαιξε ρόλο».

Πάνος Μιχαλόπουλος (προπονητής Ενωσης Γαλατσίου): «Μετά από 8 αγώνες έχουμε 4 νίκες και 4 ήττες. Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, να ανέβουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Το καλό είναι πως μετά την κακή εμφάνιση με τους Αμπελοκήπους επανήλθαμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα όπου στις λεπτομέριες υπερίσχυσε η εμπειρία του αντιπάλου. Σκοπός μας είναι στα στηρίξουμε τα νέα παιδιά και να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα της ακαδημίας μας».

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος (προπονητής Ενωσης Γαλατσίου) για την ακαδημία του συλλόγου: «Στη ακαδημία μας έχουμε σύνολο 150 παιδιά. Μεταξύ ηλικών 12-15 στα αγόρια προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την βάση μας. Το θέμα είναι να τους δώσουμε κίνητρα, αγώνες και να τα κρατήσουμε στο άθλημα. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε πολλά γηπεδάκια και να δώσουμε πολλούς αγώνες. Η Ενωση Γαλατσίου εδρεύει στην λεφωρόρο Βεΐκου στο άλσος Γαλατσίου και κάνω κάλεσμα στους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο βόλεϊ και να έρθουν να μας γνωρίσουν».

Ο Χάρης Σαραντόπουλος (αθλητής Ενωσης Γαλατσίου) συμβουλεύει τους νέους αθλητές: «Το βόλεϊ χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά. Δεν είναι απλό άθλημα. Είναι πολύ ομαδικό, πρέπει να συνεργαστείς με όλους τους συμπαίκτες  σου αλλά όποιο παιδί ξεκινάει το βόλεϊ μετά το αγαπάει. Είναι ένα υπέροχο άθλημα».

Media

Σχετικά άρθρα