Εκτυπώστε τη σελίδα
15-10-2018 10:02

Ολική ανατροπή για τις νεάνιδες της ΑΕ Ρέντη

Επική ανατροπή με 3-2 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, πέτυχε η ομάδα νεανίδων της ΑΕ Ρέντη κόντρα στον Πανιώνιο για την δεύτερη αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε σαν την κατάκτηση ενός τίτλου, από τις "μεγάλες-μικρές" του συλλόγου και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Ρέντη ενώ είχε την… αύρα της ανερχόμενης προπονήτριας και πρώην παίκτριας της Α1, Άννας Σαλούστρου.

Αγωνιστικά στο πρώτο σετ, η γηπεδούχος ΑΕ Ρέντη έβαλε τα δύσκολα στο φαβορί του Πανιώνιου, πηγαίνοντας το σετ ποντο πόντο, αλλα οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που πήραν το σετ με 22-25 και έκαναν το 0-1

Στο δεύτερο σετ και με την ψυχολογία στα ύψη, ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε προβάδισμα με 2-11 επι του Ρέντη..Οι παίκτριες της Άννας Σαλούστρου, προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που κυριάρχησε και κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 18-25, φτάνοντας άνετα στο 0-2. Στη συνέχεια είχαμε αλλαγή σκηνικού.

Τα κορίτσια του Ρέντη αν και έχαναν με 0-2 σετ και 16-20, στο τρίτο, δεν τα παράτησαν. Με αντεπίθεση διαρκείας και φοβερή πίστη για ανατροπή, κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν σε 24-24. και μετά από ένα μεγάλο θρίλερ επικράτησαν με το εκπληκτικό 31-29 και μείωσαν σε 1-2.

Στο 4ο σετ οι "μεγάλες-μικρές" της Σαλούστρου, μεταμορφώθηκαν αγωνιστικά, και με τεράστιο ηθικό μπήκαν δυνατά για την ισοφάριση. Ακολουθώντας πιστά τη τακτική της προπονήτριας τους και με το κόσμο έβδομο παίκτη, ισοφάρισαν σε 2-2 επικρατώντας στο με25-21.

Στο τάιμ μπρέικ, ο Πανιώνιος κάνοντας ένα σερι 0-4 από τη γραμμή του σέρβις άνοιξε τη διαφορά, αλλα και πάλι οι γηπεδούχες βρήκαν λύσεις και πλησίασαν στο 6-8. Με σταθερό προβάδισμα ο Πανιώνιος έφτασε στο 9-13, ο Ρέντης που δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ήττα και με το κόσμο στο πλευρό του, μείωσε σε 12-13, ισοφάρισε σε 14-14, φέρνοντας το ματς στην «κόψη του ξυραφιού.»

Εκεί ένα λάθος όμως από τις παίκτριες των «κυανέρυθρων» και ένα εξαιρετικό τελείωμα της νέας μεταγραφής Ευγενίας Δασκαλάκη, στη μικρή διαγώνιο, έφερε τον επίλογο του «Χιτσκοκικού» πέμπτου σετ με 16-14 και ολοκλήρωσε την απόλυτη ανατροπή με 3-2.

Το σπουδαίο αποτέλεσμα πυροδότησε απίστευτα πανηγύρια για την γηπεδούχο ομάδα ενω βρήκε ένα κουβάρι τις αθλήτριες, το προπονητικό τιμ και τους φίλαθλους που είχαν κατακλύσει το σχολικό συγκρότημα του Ρέντη.

Τα σετ 3-2 (22-25 18-25,31-29, 25-2,16-14 )

Σχετικά άρθρα