1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2018 20:24

Σφυρή, Γκαραγκούνη, Λυκογιάννη, Μεθενίτη δίδαξαν βόλεϊ σε 600 παιδιά στην Κερατέα

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, αλλά και της ημέρας σχολικού αθλητισμού, τρεις σχολικές μονάδες της ευρύτερης περιοχης της Λαυρεωτικής επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Κερατέας και περίπου 600 μαθητές αθλήθηκαν και μυήθηκαν στα μυστικά του βολλευ και του μπιτς βόλεϊ από τους κορυφαίους του είδους.

Στην εκδηλωση δίδαξαν τους νεαρούς μαθητες η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης Έφη Σφυρη, η πολυνίκης πρώην διεθνής αθλήτρια Μαρία Γκαραγκούνη, η έμπειρη προπονήτρια Δήμητρα Λυκογιάννη και η διεθνής αθλήτρια μπιτς βόλεϊ και σνόου βόλεϊ Πηγιάννα Μεθενίτη.

Ο Γ.Σ.Κερατέας με ανάλογες δράσεις εντός των σχολικών μονάδων θα συνεχίσει την.προσπάθεια ανάπτυξης του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ με έμφαση στα τμήματα των αγοριών που είναι και το πιο «δύσκολο» κομμάτι στις υποδομές του αθλήματος. Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν το Γυμνάσιο Κουβαρα, το Γυμνάσιο Κερατέας και το 3ο Δημοτικό σχολείο Κερατέας.

 

ker4.jpgker5.jpgker2.jpgker6.jpgker3.jpgker1.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ