1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2018 15:36

80 παιδιά στο ανοικτό τουρνουά μίνι βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας

Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα από τους μικρούς συμμετέχοντες έκλεισε το τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας το Σάββατο 15/9 στο προαύλιο του 2ου γυμνασίου Ορεστιάδας.

Σε  πέντε γήπεδα μίνι βόλεϊ περίπου 80 παιδία έλαβαν μέρος και διασκέδασαν με την συμμετοχή τους στο τουρνουά αυτό για περίπου τρεις ώρες. Ηλικίες των συμμετεχόντων ξεκινούσαν από 4  έως και 13 ετών.

Οι προπονητές του Άθλου Τεμελούδης Κων/νος, Λαχτάρας Γεώργιος, Λυμπερίδης Σπύρος,Γιακμογλίδου Ανθή με τον επικεφαλή προπονητή των ακαδημιών του Άθλου Σταματόπουλο Μπάμπη και αθλητών του τμήματος των παίδων και των γυναικών  βοήθησαν και έδειξαν στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά του αθλήματος.

Τα παιδιά αλλά και οι γονείς  δήλωσαν ικανοποιημένοι από την όλη διοργάνωση και  έγιναν εγγραφές στα αντίστοιχα τμηματα βόλεϊ  του συλλόγου. Από την πλευρά του Άθλου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης που ήταν τα παιδιά για την συμμετοχή τους, τους γονείς, τους προπονητές του συλλόγου και τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού που ήταν παρόντες στην διοργάνωση.

Να επισημάνουμε ότι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν σε κάποιο τμήμα βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας τα τμήματα του οποίου ξεκινούν από τις ηλικίες των 4 ετών (τμήμα baby) έως και 17 ετών για  αγόρια και κορίτσια μπορούν να απευθύνονται  στο τηλέφωνο 6944358505 (Κος Γιάννης) για πληροφορίες ή να προσέρχονται στο παλιό κλειστό από τις 15:00 έως τις 17:30 καθημερινά στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας κατά τις ώρες προπονήσεων των τμημάτων του Άθλου και να απευθύνονται στους προπονητές του συλλόγου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο τουρνουά μίνι βόλεϊ που θα διοργανώσουμε και θα ανακοινώσουμε σύντομα όπως επίσης και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του συλλόγου.

 

miniathlos2.jpgminiathlos4.jpgminiathlos1.jpgminiathlos5.jpgminiathlos3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ