1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2018 12:01

Με στόχο να παλέψει στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων ο ΑΟ Σουφλαρίων

Με αισιοδοξία και στόχο να παλέψει όλα τα παιχνίδια, θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η ομάδα των Παγκορασίδων του ΑΟ Σουφλαρίων. Μάλιστα η διοίκηση του Λαρισινού συλλόγου εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή Γιώργο Κουκούλη αλλα και την αποστολή που θα ταξιδέψει στον όμιλο των Γιαννιτσών:

«Η ομάδα Παγκορασίδων του συλλόγου συμμετέχει για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών. Μια σημαντική επιτυχία για το σύλλογο, που αποδεικνύει την σημαντική δουλειά που γίνεται στα τμήματα των υποδομών του. Στόχος της ομάδας είναι να παλέψει κάθε παιχνίδι με σκοπό τη νίκη και οι αθλήτριες να ευχαριστηθούν τη διοργάνωση και να αποκτήσουν εμπειρίες σημαντικές.

Η ομάδα θα αγωνισθεί στο Β΄ Όμιλο που θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά 29-30/6/2018 & 1/7/2018. Αντίπαλες ομάδες είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής Ιωαννίνων & ο ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Παρασκευή 29-6

18:00Αρης Θεσσαλονίκης - Ηρακλής Ιωαννίνων

20:00 ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών – Α.Ο.Σουφλαρίων

Σάββατο 30-6

17:00 Ηρακλής Ιωαννίνων - Α.Ο.Σουφλαρίων

19:00 ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών - Αρης Θεσσαλονίκης

Κυριακή 1-7

13:00 Α.Ο.Σουφλαρίων - Αρης Θεσσαλονίκης

15:00 ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών - Ηρακλής Ιωαννίνων

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλήτριες:Νικοπούλου Τζωρτζίνα, Καραβέλη Γρηγορία, Νένου Μαριλέττα, Δραγατσίκη Ελένη, Μπαρμπούζα Αθηνά, Σκούπρα Αρετή, Γιαννοπούλου Δωροθέα, Κελεπούρη Τόνια, Κατσακιώρη Αλέξια, Μασούρα Μαρίνα, Στοϊδου Μαρία, Μπισμπίκη Μαρία, Παπαδοπούλου Αθηνά.

Προπονητές: ο κ. Κουκούλης Γιώργος & η κα Πλιάκα Βάσω. Συνοδός έφορος: η κα Καβριγιάννη ΚικήΚαλή επιτυχία στην ομάδα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, Παπαγεωργίου Food Service, Φροντιστήριο Αλγόριθμος Βαλώζος – Πέρπερας, ΙΚΤΕΟ Ζερβός και την Πιτσαρία Ιταλικό.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητριών για την εμπιστοσύνη τους και για την άψογη συνεργασία σε όλη τη χρονιά αλλά στην συμμετοχή της ομάδας στο Πανελλήνιο Τουρνουά.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ