1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2018 12:37

Οι ακαδημίες του ΑΟ Δεξαμενής στην παγκόσμια ημέρα Αιμοδότη

Αντιπροσωπεία αθλητριών από τις ακαδημίες του ΑΟΔεξαμενής υπό την συνοδεία της Ρεγγινα Φουντουλίδη και του Συνδέσμου Αιμοδοτών, Δωρητών οργάνων σώματος και μέριμνας υγείας Κωστάκης Μεσογίτης, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της ελληνικής διοργάνωσης του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018.

Εκεί τα παιδιά πήραν μέρος στην σκυταλοδρομίας που έλαβε χώρα σε 12 πόλεις της Ελλάδας, με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, Εθελοντών Αιμοδοτών και μαθητών ( πήραν μέρος η Αναστασία Κελεσίδου, Βούλα Κοζομπόλη, Εύη Μωραϊτίδου, Δημήτρης Καφφάτος, Μαρία Λουίζα Βρυώνη, και αρκετοί άλλοι).

Στη συνέχεια βραβεύτηκε η αποστολή του ΑΟΔΜ στην κεντρική εκδήλωση που έλαβε μέρος στην κεντρική αίθουσα του Ζάππειου Μέγαρου, όπου έγινε και η τελετή παράδοσης της Σημαίας της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018, σε εκπροσώπους της χώρας που αναλαμβάνει τη διοργάνωση του 2019 τη Ρουάντα.

Επίσης αντίστροφα μετραει ο ΑΟΔΜ για το πρώτο καλοκαιρινό καμπ που διοργανώνει από 2/7-21/7 για παίκτριες γεννημένες από 2002-2008, στο κλειστό κλιματιζόμενο της Νέας Μεταμόρφωσης.Την αίτηση συμμετοχής μπορεί να βρουν οι ενδιαφερομένοι: στο site του συλλόγου www.aodexameni.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ