1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2018 14:05

Το καμπ ΖΑΟΝ - Αμαζόνων ξεπερνάει κάθε προσδοκία

Ξεπερνάει κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο μεγάλο κάμπ βόλεϊ που διοργανώνουν από κοινού ο ΖΑΟΝ και οι Αμαζόνες στο Ζηρίνειο.

 

Περισσότερα από 200 παιδιά έχουν δηλώσει συμμετοχή στο κορυφαίο καμπ που θα γίνει στην Αττική με την συμμετοχή έμπειρων προπονητών ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες αλλά και αναλυτικής καταγραφής των σωματικών και αγωνιστικών προσόντων των παιδιών.

«Είναι ένα καμπ με πολύ υψηλά στάνταρς. Τα παιδιά θα ξεκινήσουν από την αρχή σε θέματα τακτικής και τεχνικής του βόλεϊ. Θα μάθουν τις βασικές αρχές του αθλήματος ενώ παράλληλα θα τους γίνουν σωματομετρικές αναλύσεις, πελματογραφίες και θα υπάρχουν γιατροί και διατροφολόγοι που θα τα ενημερώσουν για τον τρόπο ζωής τους μέσα στον αθλητισμό. Επίσης θα μιλήσουμε στα παιδιά για τους βασικούς κανονισμούς του αθλήματος και την ωρολογία και φυσικά θα γίνουν αναλύσεις παιχνιδιών», είπε ο προπονητής του ΖΑΟΝ Κώστας Λιώσης που θα ηγείται της προπονητικής ομάδας.

Ο Λιώσης τόνισε την σπουδαιότητα της συνεργασίας του ΖΑΟΝ και των Αμαζόνων: «Είναι δύο ιστορικοί σύλλογοι με μεγάλη προσφορά και τεχνογνωσία στο γυναικείο βόλεϊ. Η συνεργασία τους εγγυάται για το αποτέλεσμα και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τους γονείς των παιδιών οι οποίοι ύστερα από έρευνα που έκαναν μας έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους. Η συμμετοχή των παιδιών στο καμπ θα είναι οδηγός στην πορεία τους στο άθλημα». Το καμπ θα έχει τέσσερις περιόδους. Κάθε περίοδος έχει διάρκεια μία εβδομάδα και σε κάθε περίοδο θα συμμετέχουν περίπου 50 παιδάκια, ενώ λόγω της μεγάλης συμμετοχής οι διοργανωτές σκέφτονται να παρατείνουν το καμπ για δύο ακόμα εβδομάδα. Εκτός από τον Κώστα Λιώση θα συμμετέχουν οι προπονητές Σπύρος Νικολάκης, Βαγγέλης Κοσμάς, Γιάννης Μπαρούτας και Κώστας Δροσόπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ