1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2018 11:47

Με την συμμετοχή 500 παιδιών ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά street volley στην Πάτρα

Με την συμμετοχή 500 αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες των ομάδων της Πάτρας, του Αιγίου και της Κ. Αχαΐας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το 1ο  Τουρνουά Mini street volley στην Πάτρα, που διοργάνωσε  η Ε.Σ.ΠΕ.Π. με τη στήριξη του  Δήμου Πατρέων  και των σωματείων.

Χαρακτηριστικό είναι το δελτίο Τύπου της Ένωσης Πελοποννήσου για τους στόχους του τουρνουά:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο  Τουρνουα Mini Street Volley στην Πάτρα, που διοργάνωσε  η Ε.Σ.ΠΕ.Π. με τη στήριξη του  Δήμου Πατρέων  και των Σωματείων της περιοχής.Με την συμμετοχή πάνω των 500 παιδιών, αθλητών και αθλητριών από τις ακαδημίες των ομάδων της Πάτρας, του Αιγίου και της Κ. Αχαΐας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης και βρέθηκαν στην πλατεία Γεωργίου δίνοντας χρώμα, νεανικά χαμόγελα και  πολύ ενθουσιασμό σε μια γιορτή του Βόλεϊ στο κέντρο της Πόλης.

  Οι μικροί αθλητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την Στοματική Υγιεινή, από τον παιδοδοντιατρό κ. Φουσέκη Ηλία, για την Διατροφή από τον κλινικό Διατροφολόγο-Διαιτολόγο κ. Βαλουξη Κωνσταντινο και για την ανακύκλωση από τον Γραμματέα του ΚΟΙΝΣΕΠ «Ανακυκλώνω στην Πηγή» κ. Τασο ΝΙκολαδακη, με τις παράλληλες δράσεις που τελικά πραγματοποιήθηκαν. 

  Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ’ μέρους το Δήμου Πατρέων ο κ. Πετρόπουλος Τάκης, Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων για τον Αθλητισμό, καθώς επίσης παραβρέθηκε ο κ. Μαρλαφέκας Πλάτων, πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της εταιρείας Λουξ, η οποία ήταν και ο Μεγάλος χορηγός του τουρνουά.  

Στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες προσφέρθηκαν νερά και φρούτα και σαν Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, τους φορείς των παράλληλων ενημερωτικών δράσεων, του συντελεστές (Προπονητές, γονείς και εθελοντές) για την τελική επιτυχία και προπάντων, τους Εθελοντές Ερυθροσταυρίτες για την συνδρομή τους στη διοργάνωση.   

Επόμενο ραντεβού για την Πάτρα και το διήμερο grass-volley το Φθινόπωρο στο Νότιο Πάρκο και με τα Δημοτικά σχολεία, με μεγαλύτερη Εμπειρία, Ενθουσιασμό και Δράση.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ