Εκτυπώστε τη σελίδα
04-06-2018 13:00

Ο ΓΣ Ηλιούπολης βράβευσε τον Κουρνέτα

Τον παλαίμαχο διεθνή και έναν από τους κορυφαίους πασαδόρους όλων των εποχών, Βασίλη Κουρνέτα, βράβευσε ο ΓΣ Ηλιούπολης στο πλαίσιο τουρνουά μίνι βόλεϊ αγοριών που διοργάνωσε με την συμμετοχή έξι ομάδων, ο σύλλογος των νοτίων προαστίων, στο Β΄κλειστό της περιοχής.
Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου για το συγκεκριμένο τουρνουά αναφέρει:

«Με επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά μίνι βόλεϊ αγοριών  που διοργάνωσε το τμήμα μας στο Β κλειστό Ηλιούπολης.Με την συμμετοχή των ομάδων: Μίλων,Ευρυάλη,Πανιώνιος ,Αργυρούπολη,Εθνικός Πειραιά και της ομάδας μας ,οι μικροί αθλητές έπαιξαν και διασκέδασαν.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών μέσω του εφόρου Άνθιμου Μαυροματίδη, βράβευσε τον κορυφαίο Έλληνα πασαδόρο Βασίλη Κουρνέτα και οι αθλητές όλων των ομάδων είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και ο ίδιος να δώσει αρκετές συμβουλές στους μικρούς αθλητές.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να διεξάγονται από τις διοργανώτριες αρχές, ολοκληρωμένα-οργανωμένα, πρωταθλήματα για αυτές τις αναπτυξιακές ηλικίες στα αγόρια ,τα οποία χρειάζονται για να παραμείνουν  στο άθλημα, εάν θέλουμε πραγματικά να υπάρχει ανδρικό βόλεϊ.»

Σχετικά άρθρα