Εκτυπώστε τη σελίδα
03-06-2018 00:55

Στη γιορτή της Μεταμόρφωσης βραβεύτηκαν Στεφάνου και Κονόμι

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, βραβεύσεις και πλούσια αθλητική και κοινωνική δράση έγινε η πρώτη ημέρα του 12ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που είναι αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού και διοργανώνει ο ΑΟΔΜ σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης.


Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μηλτιάδης Καρπέτας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Φώτης Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γεώργιος Χρονόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κωνσταντίνος Κολοβός, η Πρόεδρος Κοινοφελούς Νικολέτα Πατέλη, η Δημοτική Σύμβουλος Τσεβά Δήμητρα.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας κος Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας κος Περικλής Μπακοδήμος. Επίσης παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του «Χαμόγελου του Παιδιού» κος Κολλιμάτος Χρήστος.

Βραβεύθηκε ο Ολυμπιακός για τη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Challenge Cup στις Γυναίκες και την συμμετοχή στον τελικό του Ευρωπαϊκού Challenge Cup στους Άντρες και οι αθλητές του που συμμετείχαν η Αρέτα Κονόμη και ο Γιώργος Στεφάνου.

*Ο πρόεδρός του ΑΟΔΜ, Δημήτρης Γεωργίου ως Ταμίας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α κατέθεσε στον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού χρηματικό ποσό αντί στεφάνης για τον πρόσφατο χαμό του πρώην αντιπρόεδρου της ομοσπονδίας Κωστή Ψαρουδάκη.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και αιμοδοσία από τον Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Κωστάκης Μεσογίτης.

 

image002.jpgimage007.jpgimage005.jpgimage001.jpgimage003.jpgimage004.jpgimage006.jpg