Εκτυπώστε τη σελίδα
01-06-2018 14:15

Τουρνουά Mini street volley στην Πάτρα

Τουρνουά Mini street volley 4Χ4 αγοριών και κοριτσιών διοργανώνει αύριο Σάββατο στις 2/6 η ΕΣΠΕΠ, μαζί με τον Δήμο Πατρέων στην πλατεία Γεωργίου.Μάλιστα με ανακοίνωση της η Ένωση Πελοποννήσου αναφέρει για την εκδήλωση:

«Τουρνουά Mini street volley 4Χ4 αγοριών - κοριτσιών διοργανώνει το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων με θέμα: «Παίζω για το Περιβάλλον και τη Ζωή».

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου από τις 9:00  το πρωί και θα λάβουν μέρος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 13 ετών από τα σωματεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Στα πλαίσια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου & Τέχνης, παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις από επιστήμονες και φορείς για την Στοματική Υγιεινή, την Υγιεινή Διατροφή, την ανακύκλωση και για το Μελάνωμα.

Το πρόγραμμα και οι φορείς των παράλληλων εκδηλώσεων είναι: 

09:00- 09:15 Ενημέρωση για την Στοματική Υγιεινή από μέλος του Οδοντιατρικού  Συλλόγου Πάτρας.

09:15-09:30  Ενημέρωση για την Υγιεινή Διατροφή από τον κλινικό Διατροφολόγο-Διαιτολόγο και αθλητή της ΑΕΠ Ολυμπιάς κ. Βαλουξή Κωνσταντίνο

11:00-11:15 Ενημέρωση για την Υγιεινή Διατροφή από τον κλινικό Διατροφολόγο-Διαιτολόγο και αθλητή της ΑΕΠ Ολυμπιάς κ. Βαλουξή Κωνσταντίνο

 11:15-11:30 Ενημέρωση από τον Γραμματέα του ΚΟΙΝΣΕΠ «Ανακυκλώνω στην Πηγή», κ Τασο Νικολαδάκη με θέμα: «Ανακύκλωση με διαλογή στη πηγή».

12:00-12:15 Ενημέρωση εκ’ μέρους του Ομίλου Αγκαλιάζω παράρτημα Πάτρας, από τον  κ. Τσίρο Αριστείδη - Πλαστικό Χειρουργό, Επιμελητής Α' Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», με θέμα: «ΦροντίΖΩ το σώμα μου περιορίΖΩ το μελάνωμα».

12:15-12:30 Ενημέρωση από την Εκπαιδευτικό κ. Ιωάννα Κυρίτση εκ’ μέρους της ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. με θέμα: «Συμμετέχω στη προστασία του περιβάλλοντος

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με μπάλες molten χορηγία της εταιρείας και του τοπικού αντιπροσώπου καταστήματος Gym ή style.

Όσοι αγαπούν το Βόλεϊ, την παρέα και τη διασκέδαση, αλλά και όσοι θέλουν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες από κοντά δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το χώρο της εκδήλωσης και να συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης!».

Σχετικά άρθρα