1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2018 08:38

Σάρωσε όλους τους τίτλους η Τελχινίδα

Μετά τις γυναίκες, τις νεανίδες και τις κορασίδες ήρθαν και οι παγκορασίδες να ολοκληρώσουν τη φετινή κυριαρχία της Τελχινίδας στο γυναικείο βόλεϊ στα Δωδεκάνησα.

Το ροδίτικο σωματείο, τη χρονιά που συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής αφού ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2008, κατέκτησε και τους τέσσερις τίτλους στα γυναικεία πρωταθλήματα βόλεϊ που διοργάνωσε φέτος η Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Δωδεκανήσου.

Στον τελευταίο τους αγώνα οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου, επικράτησαν του ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω με 3-0 σετ και με συγκομιδή 8 νίκες και 2 ήττες κατέκτησαν τη 1η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς αφήνοντας στη 2η θέση τον Φοίνικα με 21 και στην 3η το Ροδίων Άθλησις με 17.

Τέταρτες τερμάτισαν οι παγκορασίδες Β΄ της Τελχινίδας (15β), στην 5η θέση ο Διαγόρας (14β) και στην 6η οι Αθθλοπαιδιές Κω.

 Τα σετ: ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω 3-0  σε 69΄(25-15 σε 22΄, 25-15 σε 19΄και 25-11 σε 18΄)

Τελχινίς Αʼ : (Νίκος Τσιντομηνάς) Αριέτα Τερζίου, Σουσάρι, Μελίνα Τερζή, Καπετάν Γεωργίου, Βογιατζή, Βαρτζιά, Μαθιουδάκη, Μαστόρου, Μπαλλίου, Τσαβαρή, Μεταξά και Ελευθερία Τερζή.

ΑΟ Αθλοπαιδιών: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Σουτζούμ, Βλαχοκώστα, Γιαννακού, Χατζηπαυλή, Διακογιώργη, Γεωργίου και  Σακελλάρη.Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Λάκης Λαζαράκης και η Μαρίνα Παπαβασιλείου.

 Στο άλλον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Βενετόκλειο οι μικρές της Τελχινίδας (παγκορασίδες Β΄) δυσκολεύτηκαν μόνο στο 1ο σετ και νίκησαν κι αυτές με 3-0 σετ την ομάδα της Κω.

ΡΣΦΠ Τελχινίς Β΄- ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω 3-0 σετ σε 69΄(25-22 σε 32΄, 25-14 σε 17΄ και 25-12 σε 20΄)

Τελχινίς Β΄: (Κατερίνα Χειμωνέττου) Κακλαμάνου, Μαστόρου, Γκιάτα, Γκιζέτη, Ζωγραφή, Παρασκευά, Ντούσκου, Ζντράβα (λ), Γκίκα, Θαρρενάκη, Καλιόζη και Ζάγορα.

ΑΟ Αθλοπαιδιών: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Σουτζούμ, Βλαχοκώστα, Γιαννακού, Χατζηπαυλή, Διακογιώργη, Γεωργίου και  Σακελλάρη.Διαιτητές του αγώνα ήταν η Μαρία Ινγγλέση και ο Νίκος Χατζησταυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ