1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2018 12:23

ΕΣΠΕΔΑ: Το Περιστέρι πρωταθλήτρια Παγκορασίδων Α΄

Με πρωταθλήτρια την ομάδα του Περιστερίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Final-4, παγκορασίδων Α ΕΣΠΕΔΑ στο κλειστό γυμναστήριο Δίδυμα Χωράφας στο Περιστέρι.

Στον τελικό αναμετρήθηκαν ΑΣ Περιστέρι και Ολυμπιακός ΣΦΠ, καθώς στους ημιτελικούς αγώνες, νίκησαν με 3-0 σετ την ΓΣ Ηλιούπολης και τον ΑΟΦ Πορφύρα αντίστοιχα.Το Περιστέρι στον μεγάλο τελικό επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 σετ.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-21, 25-20)

ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Δροσινού - Κουγιουμτζόγλου): Στασινοπούλου, Γλύνου, Σταμούλου, Ατεσόγλου, Λάμπρου, Γκριφίσια-Μιχοπούλου, Παρασκευά, Λαμπροπούλου, Κολιούλη (λ), Κούτσικου (λ), Χρανιώτη, Πετροπούλου, Κικριλή.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Kις -Τσαγκαλίδου): Πετρίδη, Καλακίδη, Παπαδιά, Μερακλή, Καλλιγά, Δέλη, Στεργίου (λ), Γεροντάτη, Μπεζάνι, Ζουμίδη, Στάικου.

Χάλκινο η Ηλιούπολη

Στον μικρό τελικό η ΓΣ Ηλιούπολης νίκησε τον ΑΟΦ Πορφύρα με 3-1 σετ (25-17, 21-25, 25-21, 33-31) και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Κατόπιν ψηφοφορίας βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες της τελικής φάσης :

Καλύτερη πασαδόρος: Στασινοπούλου (ΑΣ Περιστέρι)
Καλύτερη επιθετικός: Γλύνου (ΑΣ Περιστέρι)
Καλύτερη υποδοχέας: Κοντούδη (ΓΣ Ηλιούπολης)
Καλύτερη μπλοκέρ: Μερακλή (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
MVP: Ατεσόγλου (ΑΣ Περιστέρι)

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου παράγοντες προπονητές διαιτητές και αθλητές, που με την παρουσία τους έδωσαν έντονο παλμό και ενίσχυσαν τις μικρές αθλήτριες στην προσπάθειά τους. Επίσης τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους από το Δήμο Περιστερίου ο δήμαρχος Κος Ανδρέας Παχατουρίδης και μέλη του δημοτικού συμβουλίου και από την ΕΣΠΕΔΑ οι αντιπρόεδροι κ.κ. Μεταξάς Δημήτρης και Δελαγραμμάτικας Νίκος και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Τσάκωνας Φάνης καθώς και ο προπονητής εθνικής ομάδας παγκορασίδων Κος Γκούντας Κώστας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ