Εκτυπώστε τη σελίδα
27-05-2018 15:35

Πρωταθλητής Παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ ο Ναύαρχος Βότσης

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο Ν. Βότσης κατέκτησε το πρωτάθλημα Παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ, νικώντας στον τελικό τον Άρη με 3-0 σετ.
Η Αγνή Τριλυράκη του Ν. Βότση αναδείχθηκε MVP, βραβείο το οποίο προσέφερε η οικογένεια του πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΠΕΣΘ, Ιωάννη Γκορτσίλα, στη μνήμη του. Στους ημιτελικούς, ο Ναύαρχος Βότσης νίκησε με 3-0 σετ την ομάδα του Δ.Ε.Κ.Α. και ο Άρης με 3-1 τον Περσέα.

Διαιτητές: Μπουκουβάλα, Κακάτσιου, Δεληκωστίδου.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-16, 25-21)

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Ξυράφη, Μυλωνά, Σπανούδη, Γιορανίδη, Τριλυράκη, Μαχαίρα, λ Τσιριμώκου, λ Αγιομαμίτου, Τριανταφύλλου, Μιτελούδη.
ΑΡΗΣ (Παπαδημητρίου): Κωνσταντίνου, Γκιάτα, Χαμουρούδη, Μπρουκς, Σαμοπούλου, Αλμπάνη, λ Κυργινα, λ Συμεωνίδου, Μήνου, Γλαβίνα, Ερμείδου.

Τρίτος ο Περσέας

Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ κατέκτησε ο Περσέας, νικώντας στον μικρό τελικό την ομάδα του Δ.Ε.Κ.Α. με 3-1 σετ.

Διαιτητές: Τοσουνίδης, Ανθυμίδης, Κουτσοκωστας.

Τα σετ: 3-1 (25-21, 25-20, 21-25, 25-21)

ΠΕΡΣΕΑΣ (Τζιουμάκας): Ανθούλη, Τάνη, Καραδήμητρα, Τζιροπούλου, Σπανού, Βογιατζόγλου, λ Βλάχου, λ Λαζαρίδου, Γεωργιάδου, Νικηφόρου.
Δ.Ε.Κ.Α. (Γαβαλά): Αδάμ, Λέτσα, Βασιλειάδου, Γιαμαλή, Τσαρουχα, Αλεξίου, λ Σαουλίδου, λ Μήτκου, Χριστούδη, Αρχοντή, Πασπαλη, Σκαρλάτου, Γιόρτσιου.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Βαλκανικό Κ17 κοριτσιών: Διπλασίασε τις νίκες της η εθνική
    Δεύτερη νίκη με το ίδιο σκορ (3-0) για την Εθνική ομάδα παγκορασίδων, που επικράτησε με 3-0 της Βόρειας Μακεδονίας για τη 2η αγωνιστική του Βαλκανικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20: Αρνητικά και τα 158 τεστ για τον COVID-19
    Η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως τήρησε όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν για την διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20. Συγκεκριμένα με δικά της έξοδα πραγματοποιήθηκαν 158 τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και βγήκαν όλα αρνητικά.
  • Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου
    Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του: