1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2018 13:05

Τουρνουά μίνι βόλεϊ αγοριών απο τον ΓΣ Ηλιούπολης

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Γ.Σ.Ηλιουπολης διοργανώνει τουρνουά μίνι βόλεϊ για αγόρια, γεννημένα από το 2005, την Κυριακή 3/6 στο Β κλειστό Ηλιούπολης και με δελτίο Τύπου αναφέρει για την εκδήλωση:

«Με την συμμετοχή 8 ομάδων από τα τμήματα υποδομής τους ,θα διεξαχθεί το φετινό τουρνουά μινι βολλευ για αγόρια την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Β κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης και ώρα 9:00 -13:00.Οι μικροί αθλητές, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και το βασικότερο να διασκεδάσουν και να αποδείξουν ότι το ανδρικό βόλλευ παραμένει ζωντανό και έχει μέλλον.

Ευχαριστούμε τις διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων : Α.Γ.Ο.Γ Ευρυαλη , Α.Ο.Ν.Σ. Μιλων, Α.Ο.Ν.Αργυρουπολης,Δ.Α.Σ.Δραπετσωνας, Αστερα Νικαιας, Εθνικος Πειραια Πανιωνιος Γ.Σ.Σ.

Ευχαριστούμε επίσης την διοίκηση του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης και τον πρόεδρο κο Κοντονίκα για την παραχώρηση του γηπέδου.

Το τμήμα μας έχει αναθέσει την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης στην εταιρία medicsports.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ώρα 9:00π.μ.στο Β κλειστό Ηλιούπολης..»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ