1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2018 12:53

Επιτυχημένο το τουρνουά του Δήμου Μεταμόρφωσης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ  Δημοτικών σχολείων Μεταμόρφωσης, από το  τμήμα Αθλητισμού και την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, σε συνεργασία και με τον πρωτοπόρο τοπικό σύλλογο  Αθλητικό Όμιλο Δεξαμενής.

Στην αθλητική αυτή γιορτή συμμετείχαν 210 μαθήτριες και από τα επτά Δημοτικά σχολεία της πόλης. Το κλειστό γυμναστήριο Α' Γυμνασίου γέμισε από τις χαρούμενες  φωνές των παιδιών που έπαιξαν για τρεις ώρες βόλεϊ κάτω από την παρουσία και την συμπαράσταση γονιών, φίλων και πολλών συμμαθητών/τριων τους. Η χαρά τους ήταν μεγάλη, αφού δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι, και τα παιδιά ειχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του βόλεϊ.

Στο τέλος βραβεύτηκαν όλες οι μαθήτριες με μετάλλια και αναμνηστικούς επαίνους, ενώ κύπελλο απονεμήθηκε σε κάθε Δημοτικό σχολείο, καθώς και στον Αθλητικό Ομιλο Δεξαμενής

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανασία Ακριώτη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Φώτης Παπαδόπουλος , Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Χειμώνας, ο πρόεδρος του ΑΟΔ κ. Γεωργίου ενώ σημαντική ηταν και η παρουσία του δάσκαλου Στέφανου Πολύζου, προπονητή και τεχνικού υπεύθυνου του ΑΟΔΜ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ