1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2018 15:47

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους συνέβαλαν στην πανηγυρική πρόκριση παίδων και κορασίδων στα αντίστοιχα πανελλήνια F4 για πρώτη φορά, εξέδωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων η οποία αναφέρει:
 

«Με την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων και την πρόκριση των δύο ομάδων του στα τελικά, ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.

Ο σύλλογός μας ανέλαβε και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία δύο ομίλους των εν λόγω πρωταθλημάτων, έναν για κάθε φύλο και οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες μας πρόσφεραν επτά ημέρες γεμάτες όμορφο βόλεϊ. Γονείς και  φίλοι και όλων των ομάδων φιλοξενήθηκαν στις κερκίδες του γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης», κάθισαν δίπλα στους γονείς της Ελπίδας και όλοι μαζί χειροκρότησαν τα παιδιά τους για την προσπάθεια.

Συγχαίρουμε τους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές των σωματείων ΑΟ Ορεστιάδας, ΠΟ Μουδανιών, ΕΑ Λάρισας, Γαία Δράμας, ΑΠ Καστοριάς και ΓΣΕ Ελασσόνας για την συμμετοχή τους, την εξαιρετική αγωνιστική τους παρουσία και το ήθος που επέδειξαν. Ηταν χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε.Συγχαίρουμε τους διαιτητές που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να φέρουν σε πέρας το έργο τους με επιτυχία.

Τέλος, ένα ξεχωριστό «Ευχαριστώ» αξίζει στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές της Ελπίδας που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές, καθώς και στους γονείς που στήριξαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή την προσπάθειά μας.

Ακολουθεί η ταυτόχρονη συμμετοχή, για πρώτη φορά, στα δύο Final Four και είμαστε σίγουροι ότι θα σας έχουμε και πάλι κοντά μας.Τα καλύτερα έρχονται!»

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ