1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2018 23:35

Χαμός με τον Κουρνέτα στο φεστιβάλ βόλεϊ του Ερμή Ηγουμενίτσας (φωτό, video)

Το φεστιβάλ του βόλεϊ της δυτικής Ελλάδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με την συμμετοχή 18 συλλόγων και 540 παιδιών έγινε για 13η χρονιά το μεγάλο τουρνουά μίνι βόλεϊ που έχει αναδειχτεί σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές για το άθλημα. Στο κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου» το τουρνουά μίνι βόλεϊ «CYCLON» διοργάνωσε και πάλι εφέτος ο Ερμής Ηγουμενίτσας έχοντας επίσημο προσκεκλημένο τον Βασίλη Κουρνέτα.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες προσέφεραν ξεχωριστό θέαμα και μοναδικές εικόνες αφήνοντας πολλά χαμόγελα για την επόμενη ημέρα του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδος.

«Είχα ακούσει αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη συμμετοχή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ερμή Ηγουμενίτσας και στον πρόεδρο Αγγελο Μπάντιο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Εύχομαι χρόνο με το χρόνο η πρωτοβουλία να μεγαλώνει. Επίσης είμαι εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της περιοχής», δήλωσε ο Βασίλης Κουρνέτας.

Εκτός του Ερμή στο τουρνουά πήραν μέρος σύλλογοι από τα Γιάννενα την Άρτα, την Πρέβεζα, την Λευκάδα και την Κέρκυρα.

Ο Βασίλης Κουρνέτας φωτογραφήθηκε με όλους τους φίλους-ες του αθλήματος ενώ μοίρασε και αρκετά αυτόγραφα. Στο τέλος τής εκδήλωσης  δόθηκαν σε όλα τα παιδιά και τα σωματεία τους αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ τιμήθηκαν έκτος του Βασ. Κουρνέτα και οι: Χρύσανθος Κυριαζής για την προσφορά του στο ελληνικό volley και Βασιλική Παπάζογλου για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 με την Εθνική Ελλάδας.

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε χορηγούς και υποστηρικτές που συμβάλουν με τον τρόπο τους στην ανάπτυξη του αθλήματος.

«Για 13η χρονιά διοργανώσαμε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Εχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Βασίλη Κουρνέτα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας βοήθησαν, τους χορηγούς, τα ΜΜΕ και κυρίως τους γονείς και ραντεβού του χρόνου. Στόχος μας είναι να αναβαθμήσουμε το βόλεϊ και κυρίως τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Πολύ σημαντικό είναι να πρωταγωνιστήσουμε στα τμήματα υποδομών και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και μία πρωτιά σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα», είπε ο Αγγελος Μπάντιος.

Τέλος έγινε η απονομή τροπαίου στην ανδρική ομάδα του Ερμή Ηγουμενίτσας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΕΔΕ.

 

ermis2-14.jpg01_ermis2.jpgermis1-13.jpgermis2-11.jpgermis-9.jpgermis1-16.jpgermis2-20.jpgermis2-8.jpgermis2-16.jpgermis2-12.jpg

 

Media




Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ