Εκτυπώστε τη σελίδα
09-05-2018 19:25

Πανελλήνιο Κορασίδων: Ξεκίνημα με το δεξί για τον Απολλώνιο

Με τη νίκη του ανώτερου ΟΦΑ Απολλώνιου επί της Αναγέννησης Σάμου με 3-1 σετ, άνοιξε η αυλαία του Δ' ομίλου της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Κορασίδων.

Δ' όμιλος - Αθήνα (Κερατσίνι)

Τετάρτη 9 Μαΐου

ΑΣ Αναγέννηση Σάμου - ΟΦΑ Απολλώνιος 1-3 (25-22, 15-25, 18-25, 21-25)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ  (Φαρατσής): Γκουντιντά Ε., Φράγκου, Μαραθοκαμπίτου, Κωνσταντέλλη, Γεροντή, Γκίκα, Κρητικού, Γκουντιντά Β., Χατζηανδρέου, Αντωνούσου.

ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (Δεναξάς): Λέσι, Γούνου, Γκιούρδα, Συρίγου, Αγγελή, Ράπτη, Μουρατίδη, Τσουράκη, Τεπετίδου, Αποστόλου, Γκιόκα, Καλλιντεράκη.

Πέμπτη 10 Μαΐου

17.00: ΟΦΑ Απολλώνιος - ΣΦΑΜ Φοίβος

19.00: ΓΕ Ηρακλείου - ΑΣ Αναγέννηση Σάμου

Παρασκευή 11 Μαΐου

13.00: ΣΦΑΜ Φοίβος - ΑΣ Αναγέννηση Σάμου

17.00: ΟΦΑ Απολλώνιος - ΓΕ Ηρακλείου

Σάββατο 12 Μαΐου

17.00: ΓΕ Ηρακλείου - ΣΦΑΜ Φοίβος

Βαθμολογία

1. ΟΦΑ Απόλλώνιος 3β. (3-1)

2. ΑΣ Αναγέννηση Σάμου 0β. (1-3)

3. ΓΕ Ηρακλείου 0β. (0-0)

4. ΣΦΑΜ Φοίβος 0β. (0-0)

Ημιτελική φάση Γ' και Δ' ομίλων - Αθήνα (Κερατέα, Κερατσίνι)
Κυριακή 13 Μαΐου

16.00: Γ1 - Δ2

16.00: Δ1 - Γ2

 

Φωτό Δημητρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

  • Στα χέρια της Γερμανίδας Μπαρθέλ ο Απολλώνιος
    Την απόκτηση της 23 χρονης (1μ79) Γερμανίδας πασαδόρου, Μέγκαν Μπαρθέλ, ανακοίνωσε και επίσημα ο Απολλώνιος,  για την οποία αναφέρει:
  • Στον Απολλώνιο επέστρεψε ο Γιώργος Μενδρινός
     Την επιστροφή  του Γιώργου Μενδρινού στον Απολλώνιο μετά απο επτά μήνες περίπου, ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας του Κερατσινίου.Ο κ. Μενδρινός που πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο του Απολλώνιου ως πρωταθλητή της Πρι Λιγκ στη μεγάλη κατηγορία μετά απο 13 χρόνια, θα είναι ο νέος επικεφαλής των Ακαδημιών του Πειραϊκού συλλόγου.
  • Volley League Γυναικών: Η Νάσια Φακοπουλίδου KYANA MVP της 6ης αγωνιστικής
    Η Νάσια Φακοπουλίδου είναι η KYANA MVP της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η ακραία του Απολλώνιου με 17 πόντους οδήγησε την ομάδα της στην σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ, έχοντας 12/35 τελειωμένες επιθέσεις, 4 άσσους, 1 μπλοκ, ενώ κράτησε το μεγαλύτερος βάρος στην υποδοχή (45) με 51%
  • «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι παικτριών του Απολλώνιου Κερατσινίου!
    Στο «στόχαστρο» άγνωστων μπήκαν πριν από μερικά 24ωρα οι αθλήτριες Λαμπριάνα Πήττα και η Σέρβα, Άνια Ασόνια του Απολλώνιου,Συγκεκριμένα θρασύτατοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι που μένουν οι δύο παίκτριες της ομάδας, και αφαίρεσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
  • Το Κερατσίνι «αγκάλιασε» τον Απολλώνιο
    Τη θερμή στήριξη τους στον Απολλώνιο, εξέφρασαν οι φίλαθλοι του Κερατσινίου στο πλαίσιο εκδήλωσης της ομάδας, πριν λίγες μέρες σε γνωστή πλατεία της περιοχής.Με αφορμή την επιστροφή της ομάδας μετά από 13 χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Volley League, η διοίκηση και το σύνολο των παικτριών βρέθηκαν στην πλατεία Κύπρου όπου έπαιξαν βόλεϊ με τους μικρούς φίλους της ομάδας ενώ αργότερα ακολούθησε επίσημη παρουσίαση του συλλόγου μπροστά στους τοπικούς φορείς, χορηγούς, και πλήθος κόσμου που έδωσε εντυπωσιακό παρών.