Εκτυπώστε τη σελίδα
11-05-2018 14:24

Τουρνουά Αγάπης στην Καλαμαριά για το Χαμόγελο του Παιδιού

Κατεβάστε το αρχείο:
Σπουδαία πρωτοβουλία από την Ακαδημία Κρόνος Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς και την ΕΠΕΣΘ που διοργανώνουν τουρνουά μίνι βόλεϊ με την συμμετοχή οκτώ ομάδων. Το τουρνουά θα γίνει την Κυριακή 13 Μαΐου και θα μαζευτεί ρουχισμός και αγαθά για το Χαμόγελο του Παιδιού. Υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι ο Φρέντι Μπρούκς και ο Θεόδωρος Αλεπίδης. Η πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτεστο 1ο Τουρνουά Αγάπης Mini Volley που διοργανώνεται από την Ακαδημία Κρόνος Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς, υπό την Αιγίδα της Ε.Π.Ε.Σ.Θ., και θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαϊου 2018, στο Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν οκτώ (8) ακαδημίες της Θεσσαλονίκης, με κορίτσια ηλικίας έως 12ετών (επιπέδου Mini Volley).

Αντί αντιτίμου εισιτηρίου, θα υπάρξει συγκέντρωση ρουχισμού και αγαθών για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Καλαμαριάς.

Παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στα παρακάτω στοιχεία

FreddyBrooks (6945431089, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Αλεπίδης Θεόδωρος (6942902900, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)