1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2018 18:51

Ο σπόρος του Χριστόπουλου και το θαύμα του Απόλλωνα Πατρών

Ο Απόλλων Πατρών μπορεί παραδοσιακά να έχει ταυτιστεί με επιτυχίες στο μπάσκετ αλλά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια άλματα στις υποδομές του βόλεϊ κι αυτό οφείλεται κατά μεγάλα βαθμό στον Γιώργο Χριστόπουλο που πριν από πέντε χρόνια οργάνωσε και γέμισε τα τμήματα με παιδιά, ενώ ακολούθησε ο Γιώργος Λυκούδης και ο Μάκης Λαμπρόπουλος.

Ο Απόλλων Πατρών κατέκτησε τους τίτλους στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ τόσο σε νεάνιδες, όσο και κορασίδες, ενώ από εφέτος κατάφερε να διακριθεί στο παιδικό όπου πήρε το ασημένιο μετάλλιο και την πρόκριση για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ για πρώτη φορά πήρε μετάλλιο και στο εφηβικό με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Τεχνικός διευθυντής στο βόλεϊ είναι ο Γιώργος Χριστόπουλος με μεγάλη θητεία στην Α1 Εθνική σε Ολυμπιάδα, ΠΑΟΚ, ΕΑΠ, Παμβοχαϊκό. Στις γυναίκες και στις νεάνιδες προπονητής είναι ο Γιώργος Λυκούδης επίσης με μεγάλη εμπειρία έχοντας εργαστεί στους άνδρες στην Α1 σε Παναχαϊκή, Αρη, Ιωνικό Νίκαιας, Ολυμπιακό και στις γυναίκες σε Ολυμπιακό, Απολλώνιο Κερατσινίου, Μαρκόπουλο, Εθνική.

Στην ομάδα Κορασίδων και Παγκορασίδων προπονητής είναι ο Μάκης Λαμπρόπουλος, που έχει γράψει μεγάλη ιστορία αγωνιζόμενος στην ΕΑΠ στα χρυσά της χρόνια.Στην ομάδα Παίδων και Εφήβων προπονητής είναι ο Παναγιώτης Ερδας, έχει παίξει σε Ολυμπιάδα, Ερμή και έχει εργαστεί ως προπονητής σε Αχαγιά'82, Ολυμπιάδα, Αστέρια Αχαϊας.

Ακόμη στο τιμ του Απόλλωνα εντάχθηκε ο μέχρι πρότινος πασαδόρος της Παναχαϊκής, Γιάννης Λιβαθηνός, που ξεκινά την προπονητική έχοντας αναλάβει το τμήμα παμπαίδων. Θυμίζουμε ότι ακόμη έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιάδα, Λαμία, ΕΑΠ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και στην Εθνική.

Στις ακαδημίες του Απόλλωνα εργάζονται όλοι οι προπονητές, εκτός από τον Γιώργο Λυκούδη, και ακόμη η Γλυκερία Κακαφώνη. Οι ακαδημίες λειτουργούν τα σαββατοκύριακα 8.30 π.μ-2 μ.μ. και καθημερινά προπονούνται επίλεκτα τμήματα υπό την επίβλεψη του Γιώργου Χριστόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ