1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2018 00:45

Ο Απόλλων Πατρών πρωταθλητής στις κορασίδες της ΕΣΠΕΠ

Ο Απόλλων Πατρών κατέκτησε το πρωτάθλημα Κορασίδων στην Ενωση Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση. Η ομάδα του Μάκη Λαμπρόπουλου νίκησε με 3-0 (25-21, 25-16, 25-11) το ΝΟ Καλαμάτας στον τελικό που έγινε στο Κιάτο και πήρε το εισιτήριο και για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Με εξαίρεση το 1ο σετ ο Απόλλων Πατρων δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλει το ρυθμό του και να φτάσει δίκαια στην κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τθς Βασιλική Παυλοπούλου, Έλενα Κούρκουλου, Κέλυ Κουραχάνη, Δήμητρα Κλαυδιανού, Χαρά Σπυροπούλου, Νένα Καράμπουλα, Αγγελική Παπαλεξάτου, Κωνσταντίνα Κυροσίμου, Αρετή Πεφάνη, Ελένη Θεοδοσόπουλου, Ξένια Αλεξανδρίδη, Μαρία Σπυρόπουλου, Θεανώ Κολοβούρη και Αδαμαντία Κανελλόπουλου. 

*Στον μικρό τελικό η Κόρινθος νίκησε 3-1 τον Μεσσηνιακό και πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο.  * Για να φτάσει στο τελικό, η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών είχε νικήσει στον ημιτελικό με 3-0 τη Κόρινθο. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ