1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2018 12:54

ΕΣΠΕΔΑ: Πρωταθλητής Παίδων ο Μίλωνας με ΜVP τον Χάκα

Πρωταθλητής Παίδων με Μvp τον Χάκα, αναδείχτηκε ο Μίλωνας στην έδρα του, καθώς στον τελικό του F4 Παίδων ΕΣΠΕΔΑ νίκησε τον Ολυμπιακό σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με ανατροπές, διάρκειας 2 ωρών και 10 λεπτών, με 3-2 σετ (32-34,22-25,25-23,25-15,15-12)

Μίλωνας και Ολυμπιακός, στους ημιτελικούς αγώνες της 20/4 είχαν νικήσει με 3-0 σετ την Αργυρούπολη και την Αρμενική αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΝΣ Μιλων(Γεωργουντζος προπ-Αποστολου ) : Καφουρος, Κωφιτης, Αναγνωστοπουλος, Χάκας, Πυρομάλλης, Λουβρος/Κ ωνσταντακοπουλος(λ), Φ ραγκιαδης(Λ), Αποστολου, Σταμπελος, Σεμιτέκολος-Φαουλαρας, Λωλη, Καραμπάγιας

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Κυριακακης -Ζωγραφακης) : Δασκαλερος, Μπαραμπατης, Ζωγραφακης, Στρατος Αποστ., Σ απουτζης, Αθανασιου/Μαζωνάκης(Λ), Ρουσσας, Μαρτος, Μπακοδημος, Χατζηκλημανογλου, Στρατος Αθαν.

Διαιτητες : Λιακου αλεξανδρα-Δαλεκου αργυρω-Χατζηθωμα Δαναη-μαρια

Στον μικρό τελικό η Αρμενική νίκησε την Αργυρούπολη με 3-0 σετ (25-21,25-23,25-22) αι κατέκτησε την τρίτη θέση.

Κατόπιν ψηφοφορίας βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της τελικής φάσης :

Καλύτερος πασαδόρος: Αλυμάρας Χρηστος ΑΟΝ Α ργυρουπολης

Καλύτερος επιθετικός: Στρατος Αποστολος Ολυμπιακος ΣΦΠ

Καλύτερος υποδοχέας:Χάκας Σπυρος ΑΟΝΣ Μ ιλων

Καλύτερος μπλοκέρ:Π υρομάλλης Ι ωαννης ΑΟΝΣ Μ ιλων

MVP: Χάκας Σπυρος ΑΟΝΣ Μ ιλων

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου παράγοντες προπονητές διαιτητές και αθλητές, ενώ από την ΕΣΠΕΔΑ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Κος Κογκαλίδης Γιώργος, ο ταμίας Κος Ξοφάκης Χαράλαμπος, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κος Ιατρόπουλος Χάρης, και από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά ο αντιπρόεδρος Κος Κατσούλης Βασίλης και το μέλος Κα Καντλή Κωνσταντίνα

Η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά τις συμμετέχουσες ομάδες για τη συνεργασία καθώς και όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ