1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-04-2018 22:04

«Γνωρίζω το βόλεϊ» με τον Παναθηναϊκό

Κάλεσμα στους νεαρούς αθλητές γνωρίσουν το βόλεϊ μέσω του προγράμματος «Γνωρίζω το βόλεϊ 2018» απεύθυνε ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 2 Μαΐου στο Κέντρο Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στην Οδό Τσόχα.

Η ανακοίνωση

O Παναθηναικός Α.Ο. προσκαλεί όλους του μαθητές και τις μαθήτριες δημοτικού του Δήμου Αθήνας και των όμορων δήμων αυτού στο πρόγραμμα ''Γνωρίζω το Βόλεϊ 2018''! Το πρόγραμμα παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και αποσκοπεί μόνο στο να γνωρίσουν οι μικροί φίλοι το εξαιρετικό άθλημα της Πετοσφαίρισης ( Volleyball)!

Όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες θα παραλάβουν αναμνηστικό προπονητικό T-Shirt και φυλλάδιο ενημέρωσης της δράσεως και των προγραμμάτων της Ακαδημίας Βόλεϊ του Συλλόγου για το ερχόμενο μαθητικό έτος.

Το γήπεδο εκμάθησης θα είναι το Κέντρο Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στην Οδό Τσόχα, ακριβώς δίπλα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 2 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και τελειώνει το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Οι ημέρες που μπορούν οι μικροί φίλοι και φίλες να έρχονται είναι:

Τετάρτη: 20.00 - 21.15
Παρασκευή: 20.00 - 21.15
Σάββατο: 10.00 - 11.15 

Μοναδικές αλλά απαραίτητες υποχρέωσεις των κηδεμόνων είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης περί ικανότητας αθλήσεως καθώς και η ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 6972 422445 . Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ