1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-04-2013 13:21

Περήφανος για τις διεθνείς του ο Ηρακλής Ιωαννίνων

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ηρακλής Ιωαννίνων είχε δύο αθλήτριες στο ρόστερ την εθνικής ομάδας Κορασίδων, που πήρε την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Παράλληλα προκρίθηκε και το Παγκόσμο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης. Έτσι, η ομάδα των Ιωαννίνων έβγαλαν αφίσα με την οποία συγχαίρουν την Χαρά Παπαδοπούλου και την Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη για την επιτυχία τους.
Διαβάστηκε 4910 φορές

Σχετικά άρθρα

  • «Πύργος» Παπαδοπούλου στον ΑΟ Λαμίας
    Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στη Λαμία με την Ελευθερία Παπαδοπούλου. Η πανύψηλη 18 χρονη Βολιώτισσα κεντρική (1μ88), αναμένεται να ισχυροποιήσει πολύ το κέντρο της ομάδας μαζί με τις πιο έμπειρες αθλήτριες της ομάδας.
  • Σούπερ κίνηση για τα Βριλήσσια με Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη
     Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τα Βριλήσσια, καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση της  Αλεξανδρας Χαμπηλομάτη. Η 23 χρονη κεντρική (1μ82) που εχει γεννηθεί στα Γιάννενα,προέρχεται απο ενα πολυ καλό πρωτάθλημα με την φανέλα του Ηλυσιακού στο οποιίο αγωνίστηκε 4 χρόνια και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της  ομάδας των βορείων προαστίων.
  • Οριστικά νέα ομάδα στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Το οριστικό τέλος ως σύλλογος μετά από 15 χρόνια , ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ιωαννίνων, ο οποίος προχωρεί σε συγχώνευση με την αντίστοιχη ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννενα, το όνομα που τελικά θα παραμείνει και θα αγωνίζεται το νέο σωματείο στα καινούργια πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΕ.
  • ΕΣΠΕΔΕ: Νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Νέα ομάδα βόλεϊ γυναικών ανατέλλει στα Γιάννενα. Μετά τον ΑΣ που συμμετέχει στον δεύτερο ομιλο της Α2 γυναικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μόνο γυναικεία ομάδα μπασκτ και ο Ηρακλής Ιωαννίνων που πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ της Ηπείρου (ΕΣΠΕΔΕ), συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί τις διαδικασίες συγχώνευσης και να δημιουργήσουν νέο σύλλογο που θα ονομάζεται ΠΑΣ και θα ααγωνιστεί απο τη σεζόν 2019-20.
  • Πανελλήνιο νεανίδων: Ο ΠΑΟΚ 3Χ3 και πρόκριση στα ημιτελικά
    Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΕΑ Λάρισας προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων και το Σάββατο στις 17.00 θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση στον Α' όμιλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ