1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2018 00:01

ΑΟ Δεξαμενής: Συνεχείς νίκες για κορασίδες-παγκορασίδες

Ιδιατερα πετυχημένο ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τις ομάδες υποδομης του ΑΟ Δεξαμενής.

Οι Κορασίδες 1 επικράτησαν της Κερατέας με 1-3 σετ εκτός έδρας κάνοντας πολλές αλλαγές και δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Έτσι τερμάτισαν τέταρτες στον όμιλό τους και συνεχίζουν την αξιόλογη πορεία τους στη Γ' Φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος των Κορασίδων για τις θέσεις 13-16 σε σύνολο 54 ομάδων.

Οι Παγκορασίδες 1 επίσης επικράτησαν στην έδρα των Αμπελοκήπων εύκολα με 0-3 σετ αφήνοντας πίσω τους το άτυχο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό και παίζοντας όμορφο βόλευ.

Οι Παγκορασίδες 2 έχασαν εντός έδρας από την ομάδα της Μαγκουφάνας με 0-3 σετ δείχνοντας όμως σημάδια βελτίωσης.

Ασταμάτητες οι παγκορασίδες 3

Οι Παγκορασίδες 3 επικράτησαν πάλι με 3-0 σετ εντός έδρας των Ιώνων που αγωνίστηκαν με φιλότιμο και διάθεση και είχαν στον πάγκο την κορυφαία κεντρική της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, Ελσα Γρίσπου.

Το αποτέλεσμα που πήρε η Δεξαμενή την διατήρησε στην 1η θέση του ομίλου, με το απόλυτο των 15 βαθμών σε 5 αγώνες και 15-0 σετ.

Τα σετ 3-0 25-10 (18’) 25-12 (20’) 25-15 (22’)

ΑΟΔΜ (Μαρδίτσας): Φωτοπούλου, Σταυριανού, Φωτουλάκη, Μπόμπολη, Χριστοδουλίδη, Καϊλή, Πυλαρινού, Σιωππίδη, Χασιώτη, Κωστάρα, Αντωνίου, Καμπούλτση, Τσάμη, Δημήτρουλα

ΙΩΝΕΣ (Γρίσπου): Βρυνιώτη, Βαρβαρήγου,Ασλανίδη, Ξυνόγαλου, Κολιμπίρη, Χούσου, Παπαγιάννη, Αντωνίου, Καλάκου 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ