1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2018 13:34

Επισκέψη Καραμπέτσου σε Αλμυρό και Σουφλί

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, την Παρασκευή 26/1 στο κλειστό του Αλμυρού πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι κλιμακίων κοριτσιών Μαγνησίας και Λάρισας, υπό την επίβλεψη των συντονιστών ΕΣΠΕΚΕΛ Βασίλη Παπαδημητρίου, Βασίλη Κουτσογιάννη και του ΠΟΠ Δημήτρη Ιόφτσεβ.

Το παρών έδωσαν και ο ταμίας Τάκης Καβαλιεράκης, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος, ο δημάρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Μπακοδήμος και Παναγιώτης Λακασάς. 

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε προπόνηση κλιμακίου αγοριών, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μπακοδήμου, του άμεσου συνεργάτη του στην Εθνική Παμπαίδων Μαρίνου Κουτσογιάννη και των ΠΟΠ Κώστα Αναγνωστόπουλου, Κώστα Ματίκα.

Eπίσης σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου, οι εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ, θα βρεθούν στο Σουφλί και θα παρακολουθήσουν την προπόνηση κλιμακίου αγοριών της ΕΠΕΣΘΡ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ