1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2018 12:44

Τουρνουά μνήμης στο Λουτράκι

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τουρνουά ακαδημιών στη μνήμη του επί 50 χρονιά προέδρου, Βλάσση Φίλη, που «έφυγε» από κοντά μας λίγο πριν την πρωτοχρονιά, διοργανώνει την Κυριακή 21/1, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου, ο οποίος κυκλοφόρησε και την σχετική αφίσα της εκδήλωσης.

Διαβάστηκε 4736 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ευρυάλης
    Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών πραγματοποίησε την  περσμένη Κυριακή 15/12 η ομάδα της Ευρυάλης. Το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και είχε συνομιλία με τον εκπρόσωπο της διοίκησης της Ευρυάλης Διονύση Δραγώτη και με τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Παναγιώτη Χαμπίπη.
  • Οι νικητές του 2ου τουρνουά Βeach Volleynews.gr
    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία το 2ο τουρνουά τουρνουά beach volleynews.gr που έγινε στις εγκαταστάσεις του Beach Arena Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.
  • 3ο τουρνουά Γιάννης Μπουσούνης: Νικητής ο Πανερυθραϊκός με MVP τον Κρέτση
    Με νικητή τον Πανερυθραϊκό ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά που διοργάνωσε η Καλαμάτα 80, στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη.
  • Σε διεθνές τουρνουά στην Πολωνία ο Άρης
    Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Βρότσλαβ θα βρεθεί η  γυναικεία ομάδα του Άρη στις 5-6 Οκτωβρίου, για να λάβει μέρος στο 8ο διεθνές τουρνουά στη μνήμη της Agaty Mróz-Olszewskiej.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ