Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-01-2018 16:06

Πρωταθλητής ΕΣΠΕΠ ο Παμβοχαϊκός, με MVP Κωτσάκη (videos)

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα την παραμονή πρωτοχρονιάς ο Παμβοχαϊκός νίκησε με 3-2 την Ολυμπιάδα στο κλειστό του Αντιρρίου για να κερδίσει το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΠΕΠ.

 

Η Ολυμπιάδα παρόλο που προηγήθηκε στο πρώτο σετ και κατέκτησε εύκολα το τέταρτο, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μαχητική ομάδα του Βραχατίου.  Και οι δύο ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Ένωση, στην Προκριματική φάση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Ε.Ο.ΠΕ. 

Τα σετ ήταν: 2-3 (25-21, 19-25, 24-26, 25-9, 15-17)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Συνοδινός Μ.): Γαλάνης Χ., Μακρής (λ), Ράπτης, Κανελλόπουλος, Πομώνης, Αβράμης, Τσιόδουλος,/ Φερτάκης, Γαλάνης Α. (λ), Τιμπιλής, Παπακανέλλος, Χριστόπουλος, Πετρόπουλος, Εκμετσόγλου.

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Βαρδής Χρ.): Γεωργίου, Κιούσης, Σαράντος, Νανόπουλος Δ., Νανόπουλος Αλ., Νανόπουλος Θ. (λ), Κωτσάκης Φρ., Πέππας, Σακελαρίου, Γκατζογιάννης, Κρούσσος, Παπούλιας, Μπαρτζής, Μπάκας (λ).


Προηγήθηκε ο αγώνας του ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ με τον ΘΗΣΕΑ Πατρών όπου επικράτησε ο Απόλλωνας με 3-1 σετ, κατακτώντας την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.


Τα σετ: 3-1 (22-25, 25-17, 25-12, 25-16)

ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ (Έρδας Π.): Χριστόπουλος, Κάπτης, Γιαννόπουλος, Βασιλακόπουλος, Τσίχλιας, Τρίγκας, Αλιαι (λ) / Αγαλιώτης, Σωμάκος, Δαρζέντας.

ΑΓΣΠ ΘΗΣΕΑΣ (Νικολακόπουλος Γ.): Δίπλας Μ., Τσιμπούκης, Δεπούντης, Κωνσταντινίδης, Δίπλας, Καλαβρουτζιώτης, Ιωάννου, Κωνταντόπουλος (λ), Δίπλας Οδ.
Τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών ήταν:


1η αγωνιστική:
ΑΓΣΠ ΘΗΣΕΑΣ – ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ : 0-3
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ : 3-1

2η αγωνιστική:
ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ : 3-0
ΑΓΣΠ ΘΗΣΕΑΣ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : 0-3


Μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές του final-4:
Καλύτερoς πασαδόρος: Γεωργίου Άγγελος (Παμβοχαϊκός)
Καλύτερος ακραίος: Ράπτης Αλέξανδρος (Ολυμπιάδα Πατρών)
Καλύτερος λίμπερο: Μακρής Γιάννης (Ολυμπιάδα Πατρών) 
Καλύτερος κεντρικός: Τσίχλιας Δημήτρης (Απόλλων Πατρών)
MVP: Κωτσάκης Φρίξος (Παμβοχαϊκός) 

Παράλληλα η ΕΣΠΕΠ στο τουρνουά, βράβευσε τους 4ης Διεθνείς αθλητές (ΡΑΠΤΗ, ΚΩΤΣΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ), για την συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα Παίδων που κατέκτησε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα το 2016.

Media