Εκτυπώστε τη σελίδα
20-12-2017 17:51

Επιτυχημένο το φιλικό Ακαδημιών ΑΣ και ΓΣ Ηλιούπολης

Φιλική συνάντηση έκαναν πριν λίγες μέρες οι μικρές αθλήτριες του Α.Σ.Ηλιούπολης με τις αντίστοιχες του Γ.Σ.Η. Το Κλειστό Γυμναστήριο του 5ου Δημοτικού Ηλιούπολης είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 4 αγώνες σε 4 γήπεδα.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, οι μικρές αθλήτριες και των δύο συλλόγων είχαν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα και να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους γονείς τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού.

Μάλιστα η διοίκηση του ΑΣ Ηλιούπολης , ευχαρίστησε τις προπονήτριες Mυρτώ Ξοφάκη και Mαρτίνα Νικολάου για την άρτια οργάνωση του παιχνιδιού αλλα και όλα τα κορίτσια για τη συμμετοχή τους.

Σχετικά άρθρα

  • ΓΣ Ηλιούπολης: Παραιτήθηκε ο Βασίλης Κατωπόδης
    Η προχτεσινή  εντός έδρας ήττα του ΓΣ Ηλιούπολης από τον Ιωνικό Νίκαιας με 1-3 για την 2η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών, προκάλεσε την παραίτηση του προπονητή της ομάδας, Βασίλη Κατωπόδη.
  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ευρυάλης
    Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών πραγματοποίησε την  περσμένη Κυριακή 15/12 η ομάδα της Ευρυάλης. Το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και είχε συνομιλία με τον εκπρόσωπο της διοίκησης της Ευρυάλης Διονύση Δραγώτη και με τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Παναγιώτη Χαμπίπη.
  • Volleyleague γυναικών: Ο οδηγός του 49ου πρωταθλήματος
    Το 49ο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και οι 12 ομάδες είναι έτοιμες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους. O Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Θήρας, ο Πανναξιακός, ο Άρης, η Θέτιδα, ο Αίαντας, ο Πορφύρας, το Μαρκόπουλο, ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο, την 4αδα των πλέι οφ και την παραμονή στην κατηγορία.
  • Ο Γιάννης Μπογιατζόγλου Υπεύθυνος Ακαδημιών του Μίλωνα
    Ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Μπογιατζόγλου, ο οποίος για πολλές δεκαετίες ασχολείται με τα αναπτυξιακά τμήματα και έχει αναδείξει πολλές αθλήτριες, αναλαμβάνει απο φέτος υπεύθυνος Ακαδημιών του Μίλωνα.