1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2017 14:43

Τουρνουά μίνι βόλεϊ απο την Αλκυών Ναυπλίου

Δεύτερο Χριστουγεννιατικο τουρνουά μινι βόλεϊ με τη συμμετοχή συνολικά πέντε συλλόγων διοργανώνει την Κυριακή 17/12 η Αλκυών Ναυπλίου.
Η εκδήλωση για τους λιλιπούτειους βολεϊμπολίστες, θα γίνει από τις 10.00-13.00 στο κλειστό γυμναστήριου Ναυπλίου με τη συμμετοχή των Οίαξ Ναυπλίου, ‘Αστρος Κυνουρίας, ΓΣ Άργους, Πλατάντι Ναυπλίου.



Σχετικά άρθρα

  • Επιτυχημένο το τουρνουά της Αλκυών Ναυπλίου
    Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το «1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων» που διοργάνωσε εξαιρετικά, η ομάδα της Αλκυών Ναυπλίου 27 -28 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου.

  • Γιορτή του βόλεϊ απο την Αλκυών Ναυπλίου
    Σπουδαίο τουρνουά με την ονομασία «1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Κορασίδων», διοργανώνει από 27-28/12 η Αλκυών Ναυπλίου με τη συμμετοχή της Ελπίδας Αμπελοκήπων, του Πανιωνίου και του Πανναξιακού στο κλειστό γήπεδο Ναυπλίου.

  • «1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Κορασίδων» απο την Αλκυών Ναυπλίου
    Σπουδαίο τουρνουά με την επωνυμία «1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Κορασίδων», διοργανώνει από 27-28/12 η Αλκυών Ναυπλίου με τη συμμετοχή της Ελπίδας Αμπελοκήπων, του Πανιωνίου και του Πανναξιακού στο κλειστό γήπεδο Ναυπλίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ