Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-12-2017 13:05

Γέμισε παιδιά το κλειστό της Σαντορίνης

Με μια ωραία εκδήλωση των ακαδημιών, ο ΑΟ Θήρας παρουσίασε τη δουλειά που κάνει στις μικρές ηλικίες.
Η ανακοίνωση

Η ομορφότερη μέρα του ΑΟ Θήρας για το 2017, ήταν πάλι στο παρκέ. Στο Κλειστό Γυμναστήριο, όπου η ομάδα, δίνει τους αγώνες της σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν υπήρχαν κερκίδες και θεατές. Ήμασταν όλοι ένα. Οι μικρές αθλήτριες και αθλητές των Ακαδημιών, με τη Φερενίκη Μουντάκη, την Άρτεμη Σκορδίλη και τη Μαρίλια Κυλίκα μας έδειξαν ένα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται και παράλληλα προσέφεραν ένα μεγάλο γιορτινό χαμόγελο, γεμάτο τραγούδι, χαρά, νιάτα και ομορφιά.

Οπότε, ήταν αδύνατο, να αντισταθεί, κάποιος. Θεατές, γονείς, προπονητές, αθλήτριες της ομάδας μας των γυναικών που αγωνίζονται και διαπρέπουν στην Α1 κατηγορία, καθώς και η διοίκηση, βρέθηκαν όλοι στο παρκέ. Ήταν μια μέρα γιορτινή. Με άφθονο βόλεϊ, πολύ χορό και την κυρίαρχη αίσθηση, ότι κάτι πάει καλά. Ίσως καλύτερα, απ' ότι περιμέναμε. Και αυτό το “καλύτερα”, δεν είναι άλλο, από την αίσθηση πως ο ΑΟ Θήρας, έχει κάνει ένα άλμα. Όχι στο αγωνιστικό επίπεδο μόνο. Κυρίως, επειδή ξέρει πως οι ρίζες του, είναι πλέον βαθιές γιατί ξεκινούν από τις Ακαδημίες, τα μικρά κορίτσια και αγόρια που αγάπησαν το βόλεϊ, τους γονείς που τα εμπιστεύθηκαν στις καταξιωμένες αθλήτριες και σημερινές προπονήτριες και ιδίως γιατί διαπιστώσαμε πως το όραμά μας για ένα αθλητισμό που πρώτα απ' όλα θα είναι γιορτή, υλοποιείται.
Η χαρά μας, μεγάλη. Η ευθύνη μας μεγαλύτερη. Τα όνειρά μας, φωτεινά και αθλητικά.
Καλές Γιορτές.

Εκ του ΔΣ ΑΟ Θήρας

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.
  • «Σάμπα» με την Φερνάντα Μέλο στον Α.Ο. Θήρας
    Η Φερνάντα Μέλο θα είναι η αντικαταστάτρια της Κουβανής Μεντάρο στον ΑΟ Θήρας. Η έμπειρη Βραζιλιάνα διαγώνια είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ80 και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Παφιακό, όπου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και διακρίθηκε για την μεγάλη ικανότητα της στο σκοράρισμα.