1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2017 17:33

Ασκληπιός: Πρόκριση στο F4 νεανίδων

Μια ακόμη νίκη πέτυχαν οι νεάνιδες του Ασκληπιούκαι εξασφάλισαν την είσοδό τους στο F4 της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος.

Επικράτησαν της μαχητικής ομάδος του ΑΟ Σουφλαρίων μετά απο ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Τρικάλων και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, κυρίως στο τρίτο σετ.

Η ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων ξεκίνησε πολύ καλά το 1ο σετ, αιφνιδίασε τον γηπεδούχο Ασκληπιό και προηγήθηκε με 0-3 και 3-8 δείχνοντας ότι θα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Ο Ασκληπιός όμως αντέδρασε και με πίεση στο σέρβις πλησίασε 7-9 και πέρασε μπροστά με 11-10.

Από το σημείο αυτό και μετά το σκορ πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 17-17. Εκεί η ομάδα του Ασκληπιού πήρε το προβάδισμα εκμεταλλευόμενη τα ατομικά λάθη των κοριτσιών του ΑΟ Σουφλαρίων και με σερί 8-4, πήρε τελικά το σετ με 25-21.

Στο 2ο σετ ο Ασκληπιός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και προηγήθηκε με 6-0, 14-6,20-10, για να πάρει τελικά το σετ με 25-10.

Το 3ο σετ ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν από την αρχή πόντο πόντο μέχρι το 7-7. Εκεί ο Ασκληπιός είχε ένα μικρό ξέσπασμα, προηγήθηκε με 11-7 και όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει εύκολα για τον Ασκληπιό.

Όλοι, εκτός από τις μαχητικές και πολύ ψύχραιμες παίκτριες του ΑΟ Σουφλαρίω, οι οποίες κυνήγησαν το σκορ και πήγαν το παιχνίδι πόντο πόντο μέχρι το 23-23.

Εκεί πιο ψύχραιμες και πιο έμπειρες οι παίκτριες του Ασκληπιού αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν το πρώτο ματς μπολ στο 24-23, πήραν τελικά το παιχνίδι και την πρόκριση στο F4 με σκορ 26-24.


AΣ ΑΣΚΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα): Γεωργίου, Βράκα(Λ),Μπόζιου, Παπαθοδώρου, Χύτα, Γατσά, Σκέμπη, Γεωργάκη, Κόκκαλη, Ταμπρατζή, Αναστασίου, Γεωργίου, Κωστοπούλου (λ).

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (Κουκούλης): Λαδοπούλου, Καλέση, Πάτση, Καραβέλη, Τσόκανου, Νικοπούλου, Τσιάρα, Ππαπαδογιάννη, Μπαρούτα, Σωτηρίου (λ), Λαδοπούλου, Λίτσιου





Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Street Volley στη Λάρισα
    Με επιτυχία τελείωσε το Street Volley που διοργανώθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας σε συνεργασία της ΕΣΠΕΚΕΛ με τον Δήμο Λαρισαίων, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα αθλητικά σωματεία της πόλης.
  • Δυνατό τουρνουά γυναικών στην Λάρισα

    Σημανττικό τουρνουά προετοιμασίας διοργανώνει το τριημέρο 21-23/9 στην πόλη της Λάρισας, ο πρωτοπόρος ΑΟ Σουφλαρίων που αγωνίζεται στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ.. Στο τουρνουά θα πάρουν και οι κορυφαίες ομάδες του νομού όπως ο  Αμπελώνας, η ΑΕ Λάρισας και ο Απολλώνος ενω οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για το τουρνουά αναφέρει

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Στην οκτάδα οι παγκορασίδες του ΑΟ Σουφλαρίων
    Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων Α του ΑΟ Σουφλαρίων επικρατώντας της Αθλεσης με 0 - 3 στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου και πήρε την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ.
  • Βήμα παραμονής για τον ΑΟ Σουφλαρίων
    Σημαντική νίκη για την παραμονή στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ, έκανε η ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων που επικράτησε 3-0 του Φιλαθλητικού Τρικάλων. Μαλιστα ο σύλλογος αναφέρει με ανάρτηση του στο f/b:
  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Πρεμιέρα στο F4 νεανίδων
    Αρχίζει σήμερα Παρασκευή 5/1 το final4 του πρωταθλήματος στο κλειστό Νίκαιας Λάρισας, με τη συμμετοχή των ομάδων του ΓΣ Ελασσόνας, ΕΑ Λάρισας, Ασκληπιού Τρικάλων και ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ