1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-11-2017 12:05

Ντέρμπι με φόντο την κορυφή

Από το κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου περνά η 1η θέση για τον Γ όμιλο του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ το Σάββατο 18/11 και στις 12.00. Ντέρμπι, δυο παραδοσιακά μεγάλων ομάδων στις κορασίδες, με παράδοση χρόνων στα αναπτυξιακά.
Ο Πανελλήνιος που στο πάγκο του έχει τον Μανώλη Καλημεράκη και ο Ηρακλής Κηφισιάς του Κώστα Ταμπουρατζή μετράνε τις δυνάμεις τους και με φόντο την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Καλημεράκης Μανώλης, αναφέρει για το ντέρμπι: «Δύο παραδοσιακά μεγάλες ομάδες μετρούν τις δυνάμεις τους για την 1η θέση του ομίλου. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, μικρό προβάδισμα θα έχει η ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς, λόγω απουσιών αθλητριών από τραυματισμούς, όμως καμία δεν είναι περιττή όπως και καμία αναντικατάστατη από την φετινή ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ».

Για την ομάδα του ΠΓΣ, τραυματισμός της τελευταίας στιγμής υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας (διάστρεμμα) η ταλαντούχα αθλήτρια Άρτεμις Σωτήρη, ενώ οι αδερφές Ρόκα Σοφία και Λίνα, ήταν και μεταγραφικοί στόχοι του καλοκαιριού για την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς, ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας, εδώ και 2 εβδομάδες. Είναι αγωνιστικά ανέτοιμες και θα κριθεί η συμμετοχή τους και το πόσο και εάν μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα τους την τελευταία στιγμή, στις προπονήσεις της Πέμπτης και Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.: Στην Κυψέλη το φάιναλ-4 Κ20 κοριτσιών
    Πρεμιέρα έχουμε την Πέμπτη 20/2 στο κλειστό της Κυψέλης του Final-4 νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ με την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Στην διοργάνωση συμμετέχουν, ο Απόλλων Αγ.Δημητρίου με τον γηπεδούχο Πανελλήνιο που αποτελούν το πρώτο ζευγάρι ημιτελικών και το ντέρμπι Μαρκόπουλου-Φοίβου Μελισσίων που αποτελούν το δεύτερο.
  • Ο Φοίβος και ο Πανελλήνιος γκρέμισαν το πλεονέκτημα Κερατέας και Αγίας Παρασκευής
    Ο Φοίβος Μελισσίων και ο Πανελλήνιος πήραν τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και μάλιστα εκτός έδρας και φούντωσαν το ενδιαφέρον για τη συνέχεια αλλά και ενόψει των πλέι οφ καθώς ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες με τους αντιπάλους τους.
  • Τρίποντο ανάσα για την ΧΑΝΘ
    Η ΧΑΝΘ νίκησε με 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς στη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισε την 5η εντός έδρας νίκη του και 6η συνολικά στο πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ