1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2017 17:07

Α.Ο.Σουφλαρίων: Σημαντική νίκη-πρόκριση στους «8» για τις νεανίδες

Σπουδαία επιτυχία πέτυχαν οι ταλαντούχες παίκτριες του ΑΟ Σουφλαρίων, καθώς μετά από μεγάλη μάχη προκρίθηκαν στην οκτάδα του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ και όπως αναφέρει η ομάδα με δελτίο Τύπου:

«Μία σημαντική επιτυχία πέτυχαν οι νεάνιδες του ΑΟ Σουφλαρίων κερδίζοντας στα Τρίκαλα την ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων με 1 - 3 (19-25,19-25,25-22,20-25).

Σε ένα παιχνίδι "ζωής" και "θανάτου" για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ , η ομάδα μας χωρίς να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει την πρόκριση.

Κάνοντας ένα άσχημο 1ο γύρο όπου είχε 2 ήττες στην έδρα της από ΑΡΓΩ και Φιλαθλητικό Τρικάλων, πήγε στο 2ο γύρο αποφασισμένη για την πρόκριση.

Την προηγούμενη Κυριακή έχασε στο Βόλο από την ΑΡΓΩ με 3-2 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες, και σήμερα επικράτησε με 3-1 του Φιλαθλητικού δείχνοντας τις δυνατότητες της.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι αθλήτριες και των 2 ομάδων προσπάθησαν για τη νίκη , όμως και οι 2 έκαναν πολλά λάθη λόγω του άγχους και της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Η ομάδα μας κάνοντας λιγότερα λάθη κατάφερε στο τέλος να φύγει νικήτρια.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια. Στόχος επόμενος η πρόκριση στο Final Four.

Οι δυνατότητες υπάρχουν. Πίστη στο στόχο και πάθος για την νίκη.

Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: Λαδοπούλου Γ.-Μπαρούτα Γ.- Πάτση Μ.-Παπαγιάννη Φ.- Τσόκανου Τζ.-Τσιάρα Ε.-Σωτηρίου/L-Καλέση Κ.- Καραβέλη Γρ.- Νικοπούλου Τζ.- Δραγατσίκη Ελ.

Ένα μεγάλο μπράβο στην μικρή Δραγατσίκη Ελένη η οποία κλήθηκε την τελευταία στιγμή για να συμπληρώσει τη 12κάδα και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας. Παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες μικρές.»



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ