Εκτυπώστε τη σελίδα
08-11-2017 14:27

Συγκεντρωτική προπόνηση Παίδων στο Ρέντη

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Στέφανος Νανάς, καλεί τους παρακάτω αθλητές σε συγκεντρωτική προπόνηση την Κυριακή, 12/11/2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στις 14.45 (διάρκεια προπόνησης 15.00 – 17.00):



Απόστολος Στράτος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Δημήτρης Ζωγραφάκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Τάσος Σωνάκης (ΑΕΚ Αθηνών)

Νίκος Ηλιακόπουλος (ΑΕΚ Αθηνών)

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)

Σπύρος Χάκκας (ΑΟΝΣ Μίλων)

Φοίβος Παυλόπουλος (ΑΣ Πανερυθρα’ι’κός)

Βαγγέλης Δοροβάτας (ΑΣ Πανερυθρα’ι’κός)

Θοδωρής Ζουρνατζής (Α.Ο.Π Κηφησιάς)

Γιάννης Κοσμάς (Α.Ο.Π Κηφησιάς)

Θεόδωρος Στείρος (Α.Ο.Π Κηφησιάς)

Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο Καλαμάτα 80)

Αριστείδης Χανδρινός (Α.Ο Καλαμάτα 80)


Οι αθλητές που έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους να επικοινωνήσουν με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νανά Στέφανο.

Σχετικά άρθρα

  • Προετοιμασία της εθνικής εφήβων στη Θεσσαλονίκη
    Με ορίζοντα τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που θα διεξαχθούν στο Δερβένι το διάστημα 1-3/5/2020, ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Νανάς και ο συνεργάτης του Νίκος Μούχλιας κάλεσαν τους παρακάτω αθλητές  σε συγκεντρωτική προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη απο  26-30/12.
  • Πανέτοιμοι για θέαμα στην άμμο οι Αll Stars
    Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα υπάρξουν κατά την διάρκεια του Thessaloniki Masters και μία εξ αυτών θα είναι η αναμέτρηση All-Star Game, όπου θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Φρέντι Μπρουκς, ο Θάνος Τερζής, ο Νίκος Σμαραγδής και ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης.
  • Η 12άδα της Εθνικής Παίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
    Με την τελευταία της προπόνηση στο κλειστό του Μίλωνα ολοκληρώνεται απόψε (4/4) η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στην Τσεχία και στην Σλοβακία (7-15/4).
  • Φιλικό προεθνικής Κορασίδων (γκρουπ Νότου) με την Άρτεμις Κορυδαλλού
    Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανέστης Γιαννακόπουλος και ο συνεργάτης του Σταύρος Βίτσιος καλούν τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση – αγώνα με τον ΑΓΣ Άρτεμις την Δευτέρα, 12/02/2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού στις 17.30 (διάρκεια προπόνησης - αγώνα 18.00 – 20.00).
  • Παίδες: Συγχαρητήρια και μηνύματα Καραμπέτσου για την επόμενη μέρα (video)
    Η ΕΟΠΕ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της επίσκεψης του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου μαζί με τους συνεργάτες του, στα αποδυτήρια της Εθνικής Παίδων, μετά την πρόκριση της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για να δώσει συγχαρητήρια αλλά και να στείλει τα μηνύματα του στο μέλλον.