1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2017 13:53

Γεράνιος: «Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας»

Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του και από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο προπονητής της Παιδικής ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας, Σταύρος Γεράνιος.
«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μας μένει μεν μια γλυκόπικρη γεύση για το ότι χάσαμε το χρυσό μετάλλιο, όμως και πάλι η ομάδα είναι επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Τα παιδιά έχουν κάνει απίστευτες ανατροπές και υπερβάσεις τις τελευταίες ημέρες. Ξεπέρασαν τις δυνατότητές τους και πραγματικά είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι ο προπονητής τους. Οι αθλητές μου πίστεψαν από την αρχή στο όνειρο και ολοκληρώσαμε ιδανικά το ταξίδι μας, κατακτώντας τη 2η θέση στην Ελλάδα. Αφιερώνω το ασημένιο μετάλλιο στους γονείς μου, οι οποίοι με ώθησαν στον αθλητισμό και στη γυναίκα μου και στους γιούς μου, που ανέχονται τον απειρο χρόνο ενασχόλησής μου με το βόλεϊ. Παράλληλα, το αφιερώνω και σε κάποιους ανθρώπους του αθλήματος, τους οποίους θεωρώ μέντορές μου, όπως ο αείμνηστος Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Λάιος και ο Θανάσης Μαργαρίτης. Τέλος, αφιερώνω την επιτυχία μας στον πρόεδρο της Ολυμπιάδας, Μάρκο Θεοδωράκη και στα άλλα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, που στηρίζουν το τμήμα βόλεϊ όλα αυτά τα χρόνια, στον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε στο τεχνικό επιτελείο, τον Ακη Δαρείο και φυσικά σε αυτά τα απίστευτα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους για να ανέβει η ομάδα στο βάθρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ