1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2017 21:34

MVP ο Αλέξανδρος Ράπτης

Ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχθηκε MVP του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων, όπως επίσης κατέκτησε και το βραβείο του καλύτερου επιθετικού. Ο νεαρός ακραίος πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις παίρνοντας συνολικά 149 πόντους (46 κόντρα στον Εθνικό, 49 κόντρα στον Ηρακλή και 54 απέναντι στον Ολυμπιακό).

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είχε έναν παίκτη στους κορυφαίους της διοργάνωσης, τον Σωτήρη Συναδινό κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των «ερυθρολεύκων». Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι όντως ο Ράπτης ήταν ο καλύτερος όλων στη διοργάνωση αλλά ο MVP θα πρέπει να βγαίνει από την νικήτρια ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι προπονητες του Ηρακλή, Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Ολυμπιάδας Πατρών και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς ψήφισαν τον Ράπτη, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο στατιστικολόγος της διοργάνωσης τον Μπαρμπούνη. 

Οι πολυτιμότεροι της διοργάνωσης:


MVP: Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών) - Την βράβευση έκανε ο Νίκος Ζαλμάς.

Καλύτερος επιθετικός: Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών) - Την βράβευση έκανε ο Σάκης Μουστακίδης.

Καλύτερος πασαδόρος: Στεφανίδης Άγγελος - Μιχαήλ (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015) - Την βράβευση έκανε ο Σάκης Μουστακίδης.

Καλύτερος μπλοκέρ: Αλέξανδρος Αλεξάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) - Την βράβευση έκανε ο Γιώργος Παπάζογλου.

Καλύτερος σέρβερ: Αχιλλέας Ανδραβίζος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) - Την βράβευση έκανε ο Γενικός Γραμματέας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας Γιώργος Ξενουδάκης.

Καλύτερο λίμπερο: Σωτήρης Συναδινός (Ολυμπιακός) - Την βράβευση έκανε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

raptis-mvp.jpgalexakis-blocker.jpgstefanidis-pasa.jpgkoupa.jpgraptis-best-offence.jpgandravizos.jpgsinadinos.jpg

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link KatStani Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 20:05 posted by KatStani

    Αγαπητε Love volleyball εαν πρόσεξες ο νεαρός Ράπτης ηταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με εκπληκτικά στατιστικά και εντυπωσίασε τους πάντες με την μαχητικότητα και την αποτελεσματικότητα του. Οταν ο νεαρός Μπαρμπούνης φτάσει σε αυτό το επίπεδο τότε ας βγεί MVP και ας είναι και δεύτερη η ομάδα του.Εξάλλου μην ξεχνάμε οτι ο Ολυμπιακός βγήκε πρώτος μετά από ισοβαθμία και καταμέτρηση πόντων και όχι από καθαρή νίκη και υπεροχή του.

  • Comment Link ti leei o anthrwpos Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 07:12 posted by ti leei o anthrwpos

    ...πιο ολυμπιακος και γονιος δε γινεται μεγαλε... μηπως δε σας εδωσαν και πεναλτυ;!;! 50 ποντους καθε μερα εκανε το παιδι. Ουτε ο αγκαμεζ να ηταν. ελεος....

  • Comment Link Love volleyball Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 11:03 posted by Love volleyball

    Μπραβο στον Ολυμπιακό για την αντιδραση του .....αλλα θα επρεπε να ξερει οτι οπου ειναι ο μαγειρας ζαλμας δεν θα αφηνε ποτε να παρει βραβειο ο καλυτερος και πρωτος σκορερ του ολυμπιακου που λεγετς σπυρος μπαρμπουνης ,......τα νοων νοειτο!!!!!!εξαλου εχει δειξει πολλες φορες οτι προτιμα τους δευτερους κ τους τριτους!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ