1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-07-2017 19:06

Γεράνιος: «Κυνηγάμε το άπιαστο όνειρο του Πατρινού βόλεϊ»

Η Ολυμπιάδα προκρίθηκε με το σπαθί της στο Final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη. Σαφώς είναι το αουτσάιντερ αλλά έκανε ένα μεγάλο ταξίδι και θέλει να κυνηγήσει το «άπιαστο όνειρο για πολλές γενιές Πατρινών βολεϊμπολιστών», οπως δηλωσε ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Γεράνιος


«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο final-4 σε μία πόλη με μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ όπως είναι η Αλεξανδρούπολη. Συγχαρητήρια στις ομάδες που προκρίθηκαν. Εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες παρά την δύσκολη χρονική περίοδο που γίνεται η διοργάνωση και οι φίλαθλοι να απολαύσουν όμορφο βόλεϊ από τα νέα αστεράκια. Σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Οι αντίπαλοι μας έχουν βαρύ όνομα και παράδοση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Θέλουμε να δείξουμε ότι άξια βρισκόμαστε εδώ αλλά κάθε ομάδα έχει από 25% πιθανότητες. Η ομάδα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί αυτό που έχουμε μπροστά μας και θέλουμε να ανέβουμε άλλο ένα σκαλί από το περσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Ήρθαμε να κυνηγήσουμε ένα άπιαστο όνειρο για πολλές γενιές Πατρινών βολεϊμπολιστών με το πρώτο σκαλί του βάθρου. Ευχαριστώ για την φιλοξενία τον Εθνικό αν και θα μπορούσαν κάποια πράγματα να είναι καλύτερα. Επίσης όλους τους φορείς και τους χορηγούς που βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η τελική φάση».

 

Ολυμπιάδα Πατρών 
Ονοματεπώνυμο Γέννηση Θέση
Μακρής Γιάννης 2000 Πασαδόρος
Πομώνης Αποστόλης 2001 Διαγώνιος
Ράπτης Αλέξανδρος 2000 Ακραίος
Αβραμής Αλέξανδρος 2000 Κεντρικός
Τσιόδουλος Άγγελος 2000 Κεντρικός
Χριστόπουλος Νίκος 2003 Πασαδόρος
Γαλάνης Άγγελος 2000 Λίμπερο
Χριστόπολος Γιώργος 2001 Κεντρικός
Γαλάνης Χάρης 2001 Ακραίος
Κανελλόπουλος Βαγγέλης 2002 Ακραίος
Παπακανέλλος Γιώργος 2000 Ακραίος
Προπονητής: Γεράνιος Σταύρος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ